2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141836 بازدید | 1768 پست

با این همه حرفی که زدن وتایپکت به صفحه ۴۷رسیده هنوز میگی من خب چیکار کنممممم؟؟؟ عزیزم باتوجه به نظرات بمون وبه خودت فرصت بده. شوهرت میگه من میرم خودمو گم میکنم این حرفاااا روشوهرمنم میزد حتی چاقوبرداشت بود بزن گردنشو در به رومن قفل کرده بود نکرد اینکارو پس نگران اینکه میگه من میرم یکجااااا زیاد فکرنکن شوهرم بمنم گفت برو نمیخامت گفتم کسی کت بایدبره من نیستم تویی الانم باردارم ۵ماهه بعد۴سال

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو دعوا گفت خیلی خسته بود میخواست بخوابه من بیدارش میکردم نمیزاشتم بخوابع و لهش حرف میزدم اونم ا ...

اذیتشم کردی دیگه،خونه رو ترک نکن‌ اصلا،چون بهونه میدی دستش بدون یه هزاری از زندگیش بیرونت کنه، ولی تو‌خونه هم باهاش سرد باش،زیاد خونه نمون برو بیرون به مامان بابات سر بزن..

.

ای بابا پس تقصیر خودت بوده😂😂😂شایدم الکی گفته فردا پس فردا میاد از دلت درمیاره

میشناسمش گفتم داری الکی میگی گفت این خرفی نیست الکی بیام بگم کاملا جدیه دارم میگم دوس نداره بهش دست برنم حتی انکار بهش نامحرمم😭

خیلی سخته خیلی بخدا دعا میکنم کاش بمیرم اگه بمیرم هم شوهرم راحت میشه هم خانوادم درسته ناراحت میشن ول ...

مردن که کاری نداره، اما ماله ادمهای ترسو هست

تو جوونی باید بهترین زندگی و آینده رو برای خودت بسازی، خثدت رو خلاصه نکن به نشستن پای گوشی و بیکاری و تلویزیون

اینطوری هم خودت عاشق خودت میشی هم خدا عاشق اینچنین بنده ای هست و هم همسرت برات ارزش قائل میشه و عاشقت میشه

ولش کن مرتیکه شلغمو طلاق را بزرگش نکن فکر خونواده بعد طلاقو بزرگش نکن

بودن با مرد و زنی ک طرفشو دوست نداره و فکر این ک بعدها عاشقم میشه حماقته

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

مطمئنم کسی نیست گفت اگه کسی بود همینجور ک الان اینو گفتم اونم میگفتم ک راحت بریبهش گفتم لابد طلسمت ک ...

برو ایتا به خانم مداحی پیام بده خانم خوبیه

اهل جادو و ف.ا.ل گرفتن نیست

@madahi777

فقط اهل شکرگزاری و فرکانس پاکسازی چاکرا هست

یه سری تکنیک هم ممکنه بهت رایگان معرفی کنه..

یه تکنیک هم ممکنه هزینه دار مخصوص خودت بسازه

بگه بنویس..اینا بیشتر ذکر خدا رو تبدیل به عدد انگلیسی میکنن

و میگن روی کاغذ بی خط با خودکار سبز یا قرمز بنویس..

فقط تو فکر پدر مادرمم😭

ببین تو خونه که هستی اصلا نگاهشم نکن 

میتونی بخاطر زندگیت یه مدت نری طرفش

ن باهاش غذا بخور ن سمتش برو

انگار ن انگار میبینیش و بزار فک کنه که تو کلا ازش سرد شدی

اسی لطفا احساسی برخورد نکن.

بمونم خونه پیشش یا برم؟

فقط یه پیام بده بهش و بگو:

این آخرین پیام منه

مجبورم پیام بدم،چون نمیخوام قیافت رو ببینم 

من نمیتونم مثل آیینه دق برم خونه بابام و سربارشون بشم

فردا خودت برو دنبال کارهای طلاق و درخواست بده

مهریه و نفقه رو هم آماده کن

من تو خونه هستم تا حقم رو بدی و بتونم یه خونه اجاره کنم

تو مدت ،تو از این خونه برو

چون دیگه نمیتونم تحملت کنم

خواهشا از موضع قدرت وارد شو

خیلی خودت رو تحقیر کردی وبهش بهااا دادی

با این همه حرفی که زدن وتایپکت به صفحه ۴۷رسیده هنوز میگی من خب چیکار کنممممم؟؟؟ عزیزم باتوجه به نظرا ...

خب شوهرت درست شد ک باردار شدی؟

تو هیچوقت نرفتی خونه بابات 

اخه ب من گفت برو 

اگه نرم ببشتر غرورم شکسته میشه چجور بمونم پیشش ولی بهش محل ندک

سر کاره فردا مبخواد بره مشاوره.ولی دیشب ب من گفت دوستت نداشتم و ندارم جدا شیم

وقتی اومد اصلااااااا باهاش حرف نزن

بزار ببین خودش چی میگه

اگرم حرف طلاق زد بگو باشه برو درخواست بده

همیطوری از خونه نزاری بری 

که به ضررت تموم میشه

نه خیلی جدی گفت من نمیتونم بدون اون رندگی کنم از جونم ببشتر دوسش دارم😭😭😭😭😭

علتش اینه شما دیدی و پسندیدیش بهش ج مثبت دادی ولی ایشون ب اجبار قبول کرده کاش وقت خواستگاری شما رو در جریان میذاشت این درست نیس ایشون حق نداره ب این راحتی با احساس و زندگی ی انسان بازی کنه یعنی چ ب خانوادش بگو تاوان اشتباه شما رو من باید بدم!!!؟