2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141836 بازدید | 1768 پست
دیگه این کارا چ فایده داره وقتی میگه نمیخوامت جدا شیم نمیخواد باهام زندگی کنه گفت اگه بمونی سردی ازم ...

در این حد یعنی؟؟؟مطمئنی کسی تو زندگیش نیس؟گوشیشو یه نگاه بنداز جوری که نفهمه، بعدم ببین ی وقت دعایی چیزی کسی نگرفته؟

.

برو ب خانوادش بگو گند زدن ب زندگیت 

یعنی چی ک بهش گفتن زیر یه سقف برین ازش خوشت میاد

بگو باید بهت خونه ای ماشینی یه چیزی بدن الکی ک نیست گند بزن و برن

درضمن اسی رفتارای مرد عاشق خیلی مشخصه حتی از چشماش میشه فهمید چجوری ماه های اول اشنایی نفهمیدی

خدایا شکرت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این مشکلو دارم و همسرمو دوس ندارم عقدیم ولی اون منو دوس داره به نظرت چیکار کنم😔😔

مطمین باش دیگه مثل نامزدت گیرت نمیاد و پشیمون میشی باتوجه به تاپیکات خیلی خود خواهی بهتره تا نامزدت بیشتر ازاین بدبخت نشده ازش جدا بشی گناه داره بیچاره دلم واسش میسوزه قبلاً تاپیکاتو خوندم عزیزم شما حس خود برتر بینی داری 

بمونم خونه پیشش یا برم؟

هرچی بیشتر بهش نزدیک بشی اون ازت دورتر میشه،بیشتر دست میزنه و ناخواسته خوردت میکنه،ازش فاصله بگیر،درگیر خودت باش باشگاهی کلاسی مهمونی چیزی،نه اینکه کلا خونه رو ترک کنیا اونوقت مهریه هم بهت نمیده 

.

دیگه این کارا چ فایده داره وقتی میگه نمیخوامت جدا شیم نمیخواد باهام زندگی کنه گفت اگه بمونی سردی ازم ...

ولش کن بابا😂😂😂😂اون میخواد تو بری درخواست طلاق بدی که هیچی هم نده راحت خلاص شه بگو خوب نمیخوای برو درخواست بده من زندگیمو دوس دارم توکه حق طلاق داری برو طلاق بده.... حالا اگه بعدا توافی هم خواستی جدا شی فعلا اصلا اسمشم نیار بشین تو خونه زندگیت وخرید کن و شاد باش واصلا محل هم نده بهش ببین چیکارمیکنه

در این حد یعنی؟؟؟مطمئنی کسی تو زندگیش نیس؟گوشیشو یه نگاه بنداز جوری که نفهمه، بعدم ببین ی وقت دعایی ...

مطمئنم کسی نیست گفت اگه کسی بود همینجور ک الان اینو گفتم اونم میگفتم ک راحت بری

بهش گفتم لابد طلسمت کردن کفت مگه من کیم عصبانی شد

وای خیلی ادم چسبی هستی

ببخشید اینقدر رک میگم عزیزم

اما مردا از زن اینقدر چسب و کنترل گر متنفر هستن، خوبه که طفلی حیا کرده و نگفته ازت بدم میاد!

بابا جان واسه خودت زندگی نداری؟؟ هیچ برنامه ای نداری؟ فقط منتظری شب بشه شوهرت بیاد؟

اینقدر زندگیت رو حروم نکن، باید لحظه به لحظه ش رو بعدا جواب بدی ها عزیز جان

برو ب خانوادش بگو گند زدن ب زندگیت یعنی چی ک بهش گفتن زیر یه سقف برین ازش خوشت میادبگو باید بهت خونه ...

میگه ک شوهرش خیلی رفتارای عاشقانه داشته باهاش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
برو ب خانوادش بگو گند زدن ب زندگیت یعنی چی ک بهش گفتن زیر یه سقف برین ازش خوشت میادبگو باید بهت خونه ...

بخدا اگه بعد دوسال بهم نمیگفت نمیغهمیدم الان انگار تو شوکم چون خیلی خوب نقش بازی میکرد و تلاش میکرد پیت هایی ک نوشتم بخون برام چ کارها ک نمیکرد 

ولی گفت همش برا این بود ک تلاش کنم امید داشتم عشق بیاد 

من اولش گفتم شاید کسی دیگه رو داره ،داره دست به سرت میکنه،خیلی دلم گرفت واست گفتی عاشقشی بدون اون نم ...

چه حقیقت تلخی رو گفتی 🥺

اینکه ادم خودشو بزاره جای همسرش ، و ببینه اون چی دوس داره ، خیلی سخته ، ولی حقیقتها😭😭😭

نترس اینجورآدما رو نباید گذاشت راحت خلاص شن وبرن دنبال عشق وحال خودشون باید بدونن بازی کردن با روح و ...

انگار الکیه

باید پدرشو در بیاره تا یکی رو بدبخت نکنه

ایطور ادمها باید تا قرون اخر از حلقومش مهر یه رو بکشی بیرون

هرچی بیشتر بهش نزدیک بشی اون ازت دورتر میشه،بیشتر دست میزنه و ناخواسته خوردت میکنه،ازش فاصله بگیر،در ...

میترسم بمونم خونه حالش بد بشه

خوندی ک گفتم گفت حالم خوب نیست کاری نکن ک بزارم برم جایی ک هیچکس پیدام نکنه اینو دعوای قبلا بهم گفت

یا اینکه میترسم ی بلایی سر خودش بیاره پشیمون بشم

دوسش دارم خاطراتش داغونم میکنه😭 حتی اگه بقول خودش ظاهری بوده محبتاش قبلا ولی فکرش داغونم مبکنه

چندین سال پیش سریه بحث بیخود،ب شوهرم گفتم حرفات وکارات بهم نمیخوره،مدام ازعشق ومحبت حرف می‌زد.لای حرفاش بهم گفت دوستت ندارم....فقط خدامیدونه چطورخوردشدم اون لحظه.تمام یادگاریاش رو درعرض یه هفته انداختم زباله.و کم کم دورشدم ازش.طوریکه الان خودش میادسمتم.ومن بازهم بهش رونمیدم زیاد.کسیکه دوست داشتن نمیفهمه، درکش توهرموردی کمه.نبایدزیادازس انتظارداشته باشی

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود