2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 143753 بازدید | 1789 پست

عزیزم چه شرایط سختی خدا کمکت کنه یا مهر شمارو بندازه به دل همسرت یا....

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم بمونم خونه حالش بد بشهخوندی ک گفتم گفت حالم خوب نیست کاری نکن ک بزارم برم جایی ک هیچکس پیدام ...

اینکه یدفه انقد شدید واکنش نشون بده ،اگه نری میرم جایی پیدام نکنن ،این عجیبه، دعواتون شد که اینو گفت؟

.

انگار الکیهباید پدرشو در بیاره تا یکی رو بدبخت نکنهایطور ادمها باید تا قرون اخر از حلقومش مهر یه رو ...

آره به خدا کلا یه خانواده رو نابود میکنه الان مادرش فک میکنه دخترمو عروس کردم خوشبخته الان اینارو بشنوه دنیای اونم نابود میشه کلا باروح وروان یه خانواده بازی کرده باید تاوانشم بده هرچند آدم تا آخر عمرش این آسیب روحی همراهش میمونه ولی بازم همینه نتونه راحت خلاص شه ودیگه تا مطمین نشده از دوس داشتنش ازدواج نکنه خودش خوبه

قراره بره پیش مشاور ولی میگه فایده نداره میگه وقتی تو این دو سال نشده الانم نمیشه میگه تو هیچ مشکلی ...

مردی که دوست نداشته باشه هر کاری کنی جلوش خودتو بکشی ..زیباترین زن جهان باشی بازم نمیبینه 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

عزیزم چه شرایط سختی خدا کمکت کنه یا مهر شمارو بندازه به دل همسرت یا....

خیلی سخته خیلی 

بخدا دعا میکنم کاش بمیرم اگه بمیرم هم شوهرم راحت میشه هم خانوادم درسته ناراحت میشن ولی عذابش از اینکه اینجوری برم پیششون براشون اسون تره میدونی اگه بمیرم یک بار ناراحت میشن ولی طلاق کرفتم رفتم پیششون هر روز ک منو ببینن حالشون بد میشه😭

آره به خدا کلا یه خانواده رو نابود میکنه الان مادرش فک میکنه دخترمو عروس کردم خوشبخته الان اینارو بش ...

راحت خلاص شه میره یه زن دیگه میگیره و یه زندگی جدید و با اونی که دوسش داره

دیگه کار نداره به زن بدبختی که دوسال کنارش بوده و وابسته است الان

چه حقیقت تلخی رو گفتی 🥺اینکه ادم خودشو بزاره جای همسرش ، و ببینه اون چی دوس داره ، خیلی سخته ، ولی ...

یبار یکی بمن این حرفو‌زد،اون لحظه خورد شدم غرورم له شد،اما حقیقت بود منم جوابی نداشتم بهش بدم وقتی این حرفو بهم زد،تمومش کردم،بعد دوماه گفتم خوب شد رفت ،اگرچه خودش برگشت اما دیگه برای من ارزشی نداشت..

.

اینکه یدفه انقد شدید واکنش نشون بده ،اگه نری میرم جایی پیدام نکنن ،این عجیبه، دعواتون شد که اینو گفت ...

آره تو دعوا گفت خیلی خسته بود میخواست بخوابه من بیدارش میکردم نمیزاشتم بخوابع و لهش حرف میزدم اونم اینو گفت

خیلی سخته خیلی بخدا دعا میکنم کاش بمیرم اگه بمیرم هم شوهرم راحت میشه هم خانوادم درسته ناراحت میشن ول ...

اسیییی نزاری بریا از خونت بشین خونت اونی که نمیخواد خودش بره اقدام کنه برای طلاق ...شوهرت زرنگه میخواد تو بزاری بری بگی هیچی هم نمیخوام راحت بره دنبال زندگیش

خب چیکار کنم

عزیزم سرت رو بند یک کاری بکن

درس بخون هر رشته ای که دوسداری

یا کار هنری انجام بده، برو تو کار فروشش 

یا آشپزی 

شیرینی پزی

سعی کن زندگیت مفید باشه، اونم تو رو دید با خودش بگه چه ادم ارزشمندی هست، چه ادم پر هدف و با انگیزه ای...

الان زندگیت با یک خانم ۸۰ ساله فرقی داره؟ به خودت بیا عزیز جان 

آره تو دعوا گفت خیلی خسته بود میخواست بخوابه من بیدارش میکردم نمیزاشتم بخوابع و لهش حرف میزدم اونم ا ...

ای بابا پس تقصیر خودت بوده😂😂😂شایدم الکی گفته فردا پس فردا میاد از دلت درمیاره