2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141117 بازدید | 1764 پست
نتونستین هیچ کاری کنین عاشقتون بشه دلرخانما ک زود ب دست میادولی من نمیدونم چیکار کنم شوهرم عاشقم بشه ...

ببین اینجوری که شما میگی ایشون مزه دوست داشتن را چشیده؛و معنی دوست داشتن را میدونه که فهمیده شمارو دوست نداره

حالا یا قبلا کسی رو دوست داشته یا الان دوست داره خلاصه بخوام رک بگم دلش جایی بوده یا هست ولی با شما نیست

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرف آخر همه مردهاست 😂حتی اگر با میل خودشم و با عشق هم ازدواج کرده بود احتمال نود درصد باز میگفت دوست ندارم شوهر من خودش منو انتخاب کرد سه سال تموم دنبالم بود آخرش میدونی چی گفت؟! احساسی بهت ندارم 🤭 ولش کنین این مردارو 

بنظرم بگو ازت فرصت میخام یه کار پیدا کنم تا برنگردم خونه پدرم بعد طلاق

دوماه به خودت و اون فرصت بده و تو اینمدت دنبال کار باش و تمرکز رو خودت باشه اونم شاید نظرش عوض بشه تو اینمدت اگرم نشد خودت بیشتر راغب باش برا طلاق و جدا شو

کسی که دوست نداره تو میتونی دوستش داشته باشی اما نمیتونی مجبور به نگهداشتنش بکنی کار درستی نیست 

شاید حوصله شروع دوباره رو ندارهوگرنه خیلی از این آدمایی که خوش و خرم دارن کنار هم زندگی میکنن اصلا ع ...

من بهش گفتم بزار همینجوری زندگی کنیم من ک دوستت دارم  تو نم شاید عاشقم شدی گفت نمیشه مگه میشه بدون عشق باهات زندگی کنم

ی چی بهت بگم چیشو دوسداشتی دختر خوب؟کسی رو دوسداشتی ک تورو فریب داده همونجور ک بعد دوسال اره زندگیتو ...

خودشم گفت هیچوقت اینایی ک اصرار داشتن گفتم عشق ب وجود میاد رو نمیبخشم گفت بهم گفتن ازدواج کنید عاشقش میشی. ولی نشدم

این دو سال بهترین بود از همه نظر من مشکل داشتم لوس بودم قهر میکردم باهاش در عوض اون صبور بود مهربون ...

نه خانم رفتارای خود شما باعث شده زده بشه قهر و دعوا اگه خوب بود چرا این کارا رو میکردی چرا قدر ندونستی 

گفت برو مطمئن باش دلم برات تنگ نمیشه😭

منم شوهرمو اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم چون از اول هم نداشتم عقلم کم بود فک میکردم عقد کنم علاقه مند میشم ولی نشدم بعد پانزده سال هم نشدم خیلی سخته زندگی بدون عشق اینقد عصبی شدم سر بچه ها خالی میکنم دست .

فقط بچه دار نشید

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

میگه من زن نمیخواستم اصلا از بس گفتن این دختر خوبه برا ازدواج ک اومذم جلو گفتن عشق ب وجود میاد بعدا ...

ببخشید ..روابط زناشوییتون چطور بوده این چند سال. طرفت میامد یا شما اصرار میکردی؟

دوتا تاپیک قبلت رو خوندم عزیزم باید بری تراپیبه نظرم شوهرت از گیرای راه براهت خسته شدهلطفا خواهش برو ...

من بهش گفتم هر اشتباهی کردم جبران میکنم هر ذفتار بدی داشتم میزارم کنار فقط بیا باهم دوباره تلاش کنیم بسازیم گفت اصلا من دوستت نداشتم و ندارم نمیتونم دیگه ادامه بدم گفت مشکل از تو نیست من مهرت نمیره تو دلم هر کار کردم نرفت 

به نظرتون اصرار کنی بمونی چی میشه؟؟تحقیر خودت.رهاش کن.بره.دوستت نداره .داره میگه.حالا تو بگو از جونم بیشتر دوسش دارم.چه فایده.ارزش خودت خیلی بالاتره که با مردی بمونی که انقدر مغروره