2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142350 بازدید | 1776 پست
من بهش گفتم هر اشتباهی کردم جبران میکنم هر ذفتار بدی داشتم میزارم کنار فقط بیا باهم دوباره تلاش کنیم ...

جدا شو چقد صغرا کبرا میچینی ناراحت نشو ولی مردی ک اینجوریه با کسی هست احتمال زیاد.تا بچه نداری حدا شو ی زندگی جدید شایدم کسی پیدا شد عاشق هم شدید مجبوری اینجوری بسازی 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا آخه آدم چه چیزایی می‌شنوه اگه خودش یه روزی دختر داربشه دوست داره یکی با دخترش این کارو بکنه یعنی چی خوب چرا به اصرار خانواده بوده نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم که به اصرار خانواده بوده 🤔

عزیزم من یه بار با یه نفر عقد کردیم، درحد چندماه. عین این جملات و ازش شنیدم

میگفت تو خیلی خوبی، هیچ مشکلی نداری ولی دوستت ندارم. گفتم خب اینو قبل از عقد میگفتی، گفت خانوادم گفتن عقد کنید مهرش میفته به دلت، ولی نشد. گفتم من کل جهزیم و گرفتم، الان اینهمه وسیله رو چبکار کنم؟ گفت نگه دار برای ازدواج بعدیت. همینقدر بی شرم و بی غیرت....منم با یه خداحافظی خوشحالش کردم. حتی یه لحظه تردید نکردم. خیلی سخت بود، خانوادم از غصه پیر شدن، حالا حرف و حدیث فک و فامیل و دوست آشنا به کنار. خیلی تو خلوت و تنهاییم گریه کردم، ولی پیشش یه قطره اشک نریختم‌. رفتم دنبال کارای طلاقم و ازش جداشدم. پشیمون شد، خواست دوباره برگرده ولی حتی بهش اجازه ندادم تلفنی باهام حرف بزنه، چه برسه به اینکه بخواد آشتی کنه. مثل یه تیکه آشغال از زندگیم انداختمش بیرون. پشت سرمم نگاه نکردم.... یک سال بعد با همسرم آشنا شدم، جوری عاشقم شد که فکر نمیکنم کسی تو دنیا منو اندازه همسرم دوست داسته باشه. حتی مادرم... الان ۱۵ سال از تاریخ آشناییمون میگذره، دوتا هم بچه داریم.

همه اینارو گفتم که بهت بگم هیچوقت خودت و به کسی تحمیل نکن، هیچوقت عشق و محبت و از کسی گدایی نکن، چون اینجوری بیشتر از چشمش میفتی. گاهی خواست و مشیت خدا یه چیز دیگه ست، جای اینکه یه عمر عذاب بکشی، یه بار این درد و بکش، ولی خودت و خلاص کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

جدا شو چقد صغرا کبرا میچینی ناراحت نشو ولی مردی ک اینجوریه با کسی هست احتمال زیاد.تا بچه نداری حدا ش ...

با کسی نیست مطمئنم 

اصلا انگار افسرده شده  ولی خودش میگه سرد شدم از زندگی از تو از اینکه تلاش کردم ولی نشد دوستت داشته باشم دیگه خسته شدم میگه میخوام تنها باشم

😔😔😔اخه چرا نتونست دوستم داشته باشه

اینو با خودت نگو.خودت رو اذیت نکن.ببین الان فقط به فکر خودت باش.خودت با ارزشی .بیا بیرون از این زندکی سمی.داره میگه نتونستم دوستت داشته باشم .ببین چقدر یک مرد میتونه قصی القلب باشه. دلت رو شکسته.بگو یاشه.مهر بده برو.خونه به نامم کن برو

اخه مطمئنم ازش پرسیدم گفت من دیگه همه چی دلمو برات گفتم از اول گفت بهت گفتم همش فقط تلاش بوده هر مار ...

غلط کرده. دروغ میگه گه ناامیدت کنه راحت جدا شه بره دنبال هرزگی. میدونه اگه بهت بگه یکی دیگه این وسط هست سر لج میفتی ومیتونی اذیتش کنی

عزیزم پست های قبلت خوندم انگار حساس هم بودی سرش.مردا این اخلاقا رو دوس ندارن.شایدم بخاطر همبن نتونست عاشقت بشه.چیزی که مال تو بود،چرا حساسیت نشون میدادی.اون واقعا کسی تو زندگیش نبوده ک دمبال عشق بعد ازدواج بوده.بشین یکم فک کن ببین کجاها اشتباه کردی.

امیدوارم موفق بشی و زندگیت نگه داری

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

اسی درسته دو سال از ازدواجت گذشته و لی باز هم خدا رو شکر کن انقدر صداقت داره که مستقیما بهت حقیقتو گفته،نرفته با کس دیگری ازدواج کنه و بعد تو خودت بفهمی بدون اینکه اون یک کلمه دربارش با تو حرف بزنه.اول جوونیته،باز می تونی عاشق بشی،اما اگر بهت خیانت می کرد به خدا داغون میشدی ویران میشدی، دیگه اصلا نمی تونستی عاشق بشی و به کسی اعتماد کنی.می خوای همین جا از خانومایی که بهشون خیانت شده بپرس ،بپرس چقدر دوست داشتین شوهرتون قبل از اینکه خیانت کنه و شما مچشو بگیرین بیاد مثل یه مرد بگه دیگه دوستت ندارم.برو از زندگیم بیرون.

عزیزم پست های قبلت خوندم انگار حساس هم بودی سرش.مردا این اخلاقا رو دوس ندارن.شایدم بخاطر همبن نتونست ...

میدونم اشتباه کردم 😭

ولی دیگه درست نمیشه بهش گفتم رفتارای بدم رو‌میزارم کنار فقط بیا دوباره تلاش کنیم گفت دو سال تلاش کردم ولی نشد گفت تو مشکلی نداری