2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142761 بازدید | 1782 پست
من رفتار اشتباه خییلی داشتم گفتم بهش جبران میکنمولی اون گفت اصلا از اول دوستت نداشتم گفت تو رفتار بد ...

نمیدونم ولی اگه منم یه روزی قید زندگیمو بزنم به طرف مقابلم فرصت جبران نمیدم چون واقعا خسته شدم منم دقیقا دو ساله دارم تلاش می‌کنم بحث کردم دعوا کردم ولی درست نمیشه همسر منم منو خیلی دوست داره زندگی کردن بدون منو اصلا بلد نیست ولی متاسفانه رفتاراشم اصلاح نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی اگه منم یه روزی قید زندگیمو بزنم به طرف مقابلم فرصت جبران نمیدم چون واقعا خسته شدم منم د ...

من حاضرم هر چی بگه بخاطرش بزارم کنار ولی اون اصلا میگه مشکل نداری 

میگه فقط نمیتونم دوستت داشته باشم

خدارو شکر که بچه نداری 

زن داداش دوستم، بعد از سالها زندگی و با وجود داشتن دوتا دختر، از شوهرش جدا شد چون از اول دوسش نداشت

اونا هم فامیل بودن....

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
من حاضرم هر چی بگه بخاطرش بزارم کنار ولی اون اصلا میگه مشکل نداری میگه فقط نمیتونم دوستت داشته باشم

شاید حوصله شروع دوباره رو نداره

وگرنه خیلی از این آدمایی که خوش و خرم دارن کنار هم زندگی میکنن اصلا عاشق هم نیستن فقط مث دوتا دوست همخونه دارن زندگی میکنن خیلیام که فقط بخاطر تامین نیازاشون باهم موندن

ی چی بهت بگم چیشو دوسداشتی دختر خوب؟کسی رو دوسداشتی ک تورو فریب داده 

همونجور ک بعد دوسال اره زندگیتو خراب میکنه از همون اول باید جلو خانوادش وایمیستاده میگفته دختر مردم چه گناهی داره برم اسم بزارم روش 

هر مردی وظیفشه ب زنش احترام کنه و محبت کنه کار شاقی نکرده تو ذهن خودت غول درست نکن

دایی و زندایی من دیوانه وار عاشق هم بودن عشق بچگی هم بودن زنداییم خیلی خانوم کدبانو اهل زندگی بود بعد ۱۳ سال زندگی زنداییم تصمیم گرفت از داییم جدا بشه

این اتفاق نیوفتاد ولی همه متوجه شدیم زنداییم سرطان گرفته متاستاز کرده به مغزش فقط نمیخواست داییم از نبودنش عذاب بشه

الان یکساله زندایی قشنگم دیگه بین ما نیست🖤

عشقای اینجوریم هستن

دایی و زندایی من دیوانه وار عاشق هم بودن عشق بچگی هم بودن زنداییم خیلی خانوم کدبانو اهل زندگی بود بع ...

اخی

زنداییت چندسالش بود 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

آره منم ندارم خانمم به صراحت میگفت نمیخام ازت بچه دار شم

,ببخشید چقد خود خواهین وقتی همسرتون دوستون نداره چرا طلاقش نمیدین هم شما ارامش پیدا کنین هم همسرتون؟؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اسی منم ۸ سال ازدواج کردم اما هیچ وقت به شوهرم نگفتم دوستت دارم دست خودم نیس اصلا نمیتونم بگم هزاران ...

منم مشکل تورو دارم میشه درخواست دوستیمو بپذیری باهات حرف بزنم؟