2777
2789

ببین عزیزم شاید مامانت تو زندگی کارایی باهات کرده باشه که ازش دلخور باشی 

ولی هیچ وقت هیچ وقت خانوادت رو جلوی غریبه( حتی اگه اون غریبه آدم خوبی باشه) خورد نکن

اشتباه از تو و پدرته 

مادرت هرچی باشه جایگاه خودش رو داره عمت از بیشعوری ، یا عمد و غیر عمد مادرت رو دعوت نکرده شماهم باید همین کار رو بکنین 

واگرنه عمت پرو میشه و دفعه بعدی بی احترامی هاش نسبت به مادرت و حتی خانوادت بیشتر میشه 

و تازه بقیه هم وقتی ببینن اینطوری و مادرت عزت و احترام نداره اونا هم به مادرت بی احترامی میکنن 

به نظرم به جای دعوا با مادرت برو با پدرت منطقی و جدی صحبت کن و عمت رو دعوت نکن 

بازم خودت میدونی ولی من براساس تجربه ام گفتم

بابا این مدل فامیلا که حسود پدر یا مادرن، میان بله برون که مراسمو با یه حرفی به هم بزنن 

این دختره بار اولشه خاستگاری و بله برون رسمی داره فکر کرده همه چی مثل فیلماست همه فامیلو بریزه تو نراسم همه چیم به خوبی و خوشی تموم شه🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این مدل فامیلا که حسود پدر یا مادرن، میان بله برون که مراسمو با یه حرفی به هم بزنن این دختره با ...

خب دیگه 

ایشون هم نمی‌خواد برای مراسمش دلخوری پیش بیاد💔

اما امان از فامیلای بی شخصیت که دنبال بهم ریختن خانواده و مراسمات آدم هستن 😒

خب دیگه ایشون هم نمی‌خواد برای مراسمش دلخوری پیش بیاد💔اما امان از فامیلای بی شخصیت که دنبال بهم ریخ ...

ایشون باید به حرف و تجربه مادرش اعتماد کنه تا به هم‌نخوره مراسمش

متاسفانه بچه ها یه سری چیزا رو خوب متوجه نمیشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40