2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142126 بازدید | 1772 پست
بشخصه فکر میکنم عاشق کاملا ارادیه و همه اش مسخره بازی هورموناس🤭 باور کن چرندیات تو فیلمها و کتابها ...

نه اصلا اینجوری نیس من عشق به بچمو تجربه کردم وقتی می بوسمش بوی بهشت حس میکنم حاضرم گشنه باشم بذارم دهن بچم همش مقایسه میکنم الان اسی میگی بدون شوهرم نمیتونم میمیرم ولی من نه انگار یه معامله منطقی کردم و اتفاقا خوشبختم همین امنیت و آرامش رو دارم اما خیلی دوس دارم این حس و تجربه میکردم که یکی رو با عشق بوس کنم 

من خودشو میخواااااااام😭😭😭😭😭😭

خیلی عذرمیخوام ولی خاک برسرت..منم ۴سال پیش میگفتم مهریه فدای سرررش عرررر میزدم ک خودشو میخوام. همه میگفتن خااااک توسرت الان گرمی نمیفهمی .‌.۱سال بعدش فهمیدم کلاه رفته سرم تازانووو.الان من یه بیوه بی پول ۳۰سالم بایه مهرطلاق گندددده ی ناخواسته ک هرجا میرم واسه کارتا میفهمن بیوه م یهو شاخکاشون تیزمیشه و دندون تیزمیکنن بمااااند ک هیچکیم نمیادخاستگاریم وعملنا بایع ازدواج ابلهانه اینده وهمه چیمو خراب کردم..توهم ۱سال بعد دوس داری سرتو بکوبی ب دیوارررر..پس اگ جداشدی بدون مهریه جدانشو

اگ طلاق ازطرف تو بود خداییش ستم بود مهریه روازش بگیری هرچند حقته ولی الان چون اون خواهانه طلاقه وخیلی متکبرانه اقرار کرده بهت علاقه نداره پس مهریتوبگیر

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دقیقااااا کاملا احتمالا به رفتارت مربوطه...اولا خونه خودت باش و نرو خونه بابات!ثانیا به خودت برس ...

میخوام سعی کنم بهش بی توجه باشم.

تو خونه همیشه ب ظاهرم میرسم ب خودمم میرسم .ولی اون مثل غریبه باهام رفتار میکنه دیکه خششششک جدی

دختر خواهر شوهرم .از شوهر اولش یه سمند سورن یه پراید کلی سکه و طلا و پول نقد گرفته.از شوهر دومش یه خونه هشتاد متری تو بهترین منطقه.الانم کیف دنیارو می‌کنه.تازه شوهر اولش ممنوع الخروج و سالی یه سکه میده هنوز

من همسرمو واقعا دوست دارم ولی گاهی از رفتاراش جوری اذیت میشم که به خودم لعنت میفرستم اصلا چرا ازدواج کردم

الان حال هیچکس خوب نیست همه از آینده میترسن عصبی ان افسرده ان و.... وقتی میان خونه دنبال آرامشن من احساس میکنم با رفتار و حساسیتای بیخودی همسرتو خسته اش کردی دیگه نمیکشه ادامه بده

اگه فایده نشد خواستک حدا بشم آره حقمو میگیرم ازش

ازمن بتونصیحت دیوونه نشی بهش ببخشی ک میبازی بدممم میبازی.دیگه خوددانی

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بیشتر خاک تو سر من ک اینقد دوسش دارم تو رو خدا بگین راهی هست بعد دو سال علشقم بشه؟

اگر میتونی از یه مشاور خوب کمک بگیر 

این ذکر هم امتحان کن اینجا قبلا تاپیک زدن مهر و محبت زیاد میکنه 

در اخبار و احادیث، اذکار و دعاهائی برای افزایش محبت بین زوجین وارد شده است که نمونه هائی از آنها عبارتند از:

بعد از وضو، سیصد بار ذکر ذیل برای محبت مؤثر است، این اذکار باید در یک جلسه تلاوت شوند.

یا حبیب الْمُدَبِّرینَ حَبِّبْ مَحَبَّتی عَلی قَلْبِ فلان بن فلان 

(نام شخص و پدر او گفته شود)

میخوام سعی کنم بهش بی توجه باشم.تو خونه همیشه ب ظاهرم میرسم ب خودمم میرسم .ولی اون مثل غریبه باهام ر ...

سعی کن تو هم جدی باشی دختر!!...و یه ذره خشک (خشک زنانه دلبرانه، نه خشک قهرورزانه)

من همسرمو واقعا دوست دارم ولی گاهی از رفتاراش جوری اذیت میشم که به خودم لعنت میفرستم اصلا چرا ازدواج ...

من رفتار اشتباه خییلی داشتم گفتم بهش جبران میکنم

ولی اون گفت اصلا از اول دوستت نداشتم گفت تو رفتار بدی نداری فقط من دوستت ندارم