2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142761 بازدید | 1782 پست
بازم خداروشکر خوشبختن وای اینا همش 2 ماه بوده من چی ک ازدواج کردم بهش گفتم منو بدبخت کردی😔

اسی منم ۸ سال ازدواج کردم اما هیچ وقت به شوهرم نگفتم دوستت دارم دست خودم نیس اصلا نمیتونم بگم هزاران بار پرسیده دوستم داری گفتم نه به شوخی گرفته خندیده اما نمیدونه واقعیت همینه من زندگیم خوبه شوهرم خوبه اما من چون موقعیتش خوب بود ازدواج کردم تو دلم همش عقده اینو دارم که دوست داشتن چطوره چطور تو الان میگی بدون شوهرم نمیتونم اما من هزار بار بدون اونو تصور کردم خیلی بد دردیه شاید امثال من و شوهرت تو سراب عشق گیر کردیم شاید این زندگی همون عشقیه که ما دنبالشیم قدر نمیدونیم  

به همين راحتيبهش بگو خونه من همين جاست كسي كه خربزه ميخوره پاي لرزش هم ميشينه مگه من بازيچه شما و خا ...

چرا من همه چی رو گفتم من دوسش دارم عاشقش هستم ولی اون میگه من براصرار خانوادم اومدم برا تو میگه ملا زن نمیخواستم ولی بهم گفتن برین زیر یه سقف عشق میاد گفت خییییلی تلاش کردم برا عشقمون ولی هر مار کردم عاشقت نشدم 

من هممممش باهاش دعوا میکردم بهش میگفتم ورا بهم محبت نمیکنی چرا نمیگی دوسم نداری چرا بهم توجه نمیکنییی اینقد اینا رو گفتم زندکیمو خراب کردم ولی اون میکه من از اول دوستت نداشتم ربطی ب حرفات نداره 

بهم محبت چشو با عملش نشون میدادا ولی من بهونه میگرفتم فکر میکردم زندکی مثل فیلماس ک دم بدیقه باید تو خلق هم باشیم قربون صدقه ی هم بریم خیلی اشتباه کردمممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با چیزهایی که میگی فکر کنم اصلا بهش فضا ندادی که عاشقت بشه...تا حالا وقتی دور بودید صبر کردی ا ...

همیشه خودم بودم ب نظرم 

همش بهش محبت کلامی میگفتم عاشقتم بغلش میکردم قهر میکردم میگفتم باید بیای اشتبم بدی

اسی منم ۸ سال ازدواج کردم اما هیچ وقت به شوهرم نگفتم دوستت دارم دست خودم نیس اصلا نمیتونم بگم هزاران ...

ب نظرم شما قدر اینایی ک دوستتون دارنو نمیدپنین مگه زندکی چیه غیر اینه ادم یکی باشه ک دوسش داشته باشه

همیشه خودم بودم ب نظرم همش بهش محبت کلامی میگفتم عاشقتم بغلش میکردم قهر میکردم میگفتم باید بیای اشتب ...

دقیقا! ببین حتی با کسی که عاشقته اگه این کارو بکنی ازت زده میشه!!

زن باید یکم ناز کنه، باید به خودت برسی اما بکشی عقب، اگه ناراحتی سکوت کنی، اگه عاشقی صبر کنی، یه ذرررررره غرور داشتن بد نیس...از حالا اینطور باش لطفا!

دختر تو چقدر ساده ای .. فک کردی یدفه چی شد که یدفه بعد دو سال یادش افتاده تورو دوس نداره.  مردا امکان نداره تا یه نفر جدید رو پیدا نکنن پارتنرشونو ول نمیکنن . شوهرت صد در صد با یکی دیگه رابطه داره .حتی یک درصد شک نکن و انقد ساده نباش

دقیقا! ببین حتی با کسی که عاشقته اگه این کارو بکنی ازت زده میشه!!زن باید یکم ناز کنه، باید به خودت ب ...

من اتفاقا همش باهاش قهر میکردم 

میدونی از بس براش ناز کردم قهر کردم دعوا کردم خودم خیته میشدم 

پلی بهش محبتم میکردم ب وقتش کلا خیلی ادم احساساتیم

دختر تو چقدر ساده ای .. فک کردی یدفه چی شد که یدفه بعد دو سال یادش افتاده تورو دوس نداره. مردا امکا ...

مطمئنم این نیست گفت من بهت کفتم دوستت ندارم اکه یکی دیگه بود هم بهت میگفتم 

من اتفاقا همش باهاش قهر میکردم میدونی از بس براش ناز کردم قهر کردم دعوا کردم خودم خیته میشدم پلی بهش ...

نازنینم حتی قهر کردن فوت و فن نداره...نباید داد بزنی و دعوا کنی و گریه کنی...دقیقا اینطوری خودت و زندگیت تباه میشه....فکر کنم سنت کمه نه؟ نکنه اختلاف سنی تون زیاده؟

نازنینم حتی قهر کردن فوت و فن نداره...نباید داد بزنی و دعوا کنی و گریه کنی...دقیقا اینطوری خودت و زن ...

8 سال اختلاف سنی داریم 

همش میگفت از زن قهر قهرو بدم میاد کسی ک باهام لج کنه بدم میاد من نفهمیدم و همممممش قهر کردم 

ب نظرم شما قدر اینایی ک دوستتون دارنو نمیدپنین مگه زندکی چیه غیر اینه ادم یکی باشه ک دوسش داشته باشه

اما حس شما شیرین تره شوهر منم منو دوس داره هزار بار وقتی بچمو با عشق بوس میکنم با خودم میگم چه لذتی داره این حس رو از طرفت بگیری  ولی صد حیف تو وجودم نیست من شوهرمو یه همراه خوب میبینم نه عشق نمیدونم چه منجلابیه  

اما حس شما شیرین تره شوهر منم منو دوس داره هزار بار وقتی بچمو با عشق بوس میکنم با خودم میگم چه لذتی ...

تموم سعیتو کن عزیزم خپبیاشو ببین نزار شوهرت مثل من احساس بدبختی کنه ک عشقش دوسش نداره

باورت میشه امشب ب شوهرم گفتم برار پیشت بمونم حتی اگه دوسم نداری شاید اخر ب وجود اومد😭😔

اما حس شما شیرین تره شوهر منم منو دوس داره هزار بار وقتی بچمو با عشق بوس میکنم با خودم میگم چه لذتی ...

چقد دلم میخواست از شوهرم بچه داشتم بهش گفتم آرزوم بود باهات ی پسر مثل خودت داشته باشم😭