2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 141767 بازدید | 1768 پست
8 سال اختلاف سنی داریم همش میگفت از زن قهر قهرو بدم میاد کسی ک باهام لج کنه بدم میاد من نفهمیدم و هم ...

آره مشکل همینه با کسی که بزرگتره باید فاز عاقلانه تر و زنونه تر بگیری دیگه...

اگه مطمئنی کسی تو زندگیش نیست قضیه حل شدنیه ان شاءالله💞....به شرطی که خودت یه ذره رفتارت رو عوض کنی...

ولی اگه فکر میکنی کسی باهاشه.....بهتره تجدیدنظر کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم سعیتو کن عزیزم خپبیاشو ببین نزار شوهرت مثل من احساس بدبختی کنه ک عشقش دوسش ندارهباورت میشه امشب ...

وااای بمیرم واسه دلت کاش همه عشقا دو طرفه باشه همه سعیتو بکن اگه نشد هم فدای سرت هیچ کس از خود آدم مهمتر نیس یه رابطه سمی نبودنش بهتره 

عزیزم خوبه شوهرت اینقد دووم اورده شوهرمنم بعده۳ماه ازعقدوعروسی گفت نمیتونم دوستت داشتع باشم مهریمو بزور منوبرد دفترخونه بهش بخشیدم۱۰روزبعدش رفت دادخواست طلاق دادو رفت..اینجور مردایی جون ب جونشون کنی رفتنین خودتوخسته نکن

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چرا من همه چی رو گفتم من دوسش دارم عاشقش هستم ولی اون میگه من براصرار خانوادم اومدم برا تو میگه ملا ...

تاپیک های قبل تو خوندم تا بیشتر بتونم راهنماییت کنم 

خیلی حساس بودی و گیر می‌دادی بهش 

سر اینکه به همکار خانمش کف جانم پشت تلفن تا چند ماه خونشو تو شیشه کردی  

همسرت بخاطر این شکاک بودنت خسته شده .بهش بگو که می‌دونی بخاطر چی میگه دوست نداره.بگو میزم مشاور بخاطر شکاک بودنم .البته زندگی دیگه وقتی به بن بست بخوره تمومه 

آره مشکل همینه با کسی که بزرگتره باید فاز عاقلانه تر و زنونه تر بگیری دیگه...اگه مطمئنی کسی تو زندگی ...

از اون نظر مطمئنم 

ولی اخه میگه دوستت ندارم چطوری ذرستش کنم 

میگه ربطی ب رفتارات نداره از اول زندگیمون دوستت نداشتم 

ولی من میگم دوستمم نداشته من با رفتارم بدتر نزاشتم دوستم داشته باشه

چون شما بچه گانه فکر میکنی همش میگی محبت کلامی نمی‌کرد و بهش میگفتی ول کن ول کن ول کن ی مدت گیر نده راحتش بزار تنهاش بزار بهش فضا بده فرصت بده تا ب خودش بیاد فاصله بگیر تو خونه خودت باش ولی یکم دور شو از این حرفا هی پیله نکن درست میشه

ای دل چه خوب بود تو را هم نداشتم... 
باطن از ظاهر ک مهمترهچرا عشقشو دوست داشتنشو نمیبینی

ببین انگار قلبم پشت یه شیشه است هر چقد عشق میده نمیره تو قلبم بخدا دست خودم نیس خیلی معصومه خیلی پاکه دوس داشتنش همشو میدونم اما زبونم قفله نمیتونم بگم عشقم دوستت دارم چون این حس تو وجودم نیست

اما حس شما شیرین تره شوهر منم منو دوس داره هزار بار وقتی بچمو با عشق بوس میکنم با خودم میگم چه لذتی ...

بشخصه فکر میکنم عاشق کاملا ارادیه و همه اش مسخره بازی هورموناس🤭 باور کن چرندیات تو فیلمها و کتابها همه الکیه..

خوشبختی یعنی همین آرامش و امنیت کنار شریکت گلم...

ان شاءالله تو هم یه روز صبح پاشی ببینی عاشق شوهرت شدی💞

تاپیک های قبل تو خوندم تا بیشتر بتونم راهنماییت کنم خیلی حساس بودی و گیر می‌دادی بهش سر اینکه به همک ...

میگه ربطی ب رفتارات نداره من از اول دوستت نداشتم.بهش کفتم من فهمیدم رفتارم اشتباه بوده تکرار نمیکنم

ولی الان دیکه میکه از اول نتونستم عاشقت بشم

چون شما بچه گانه فکر میکنی همش میگی محبت کلامی نمی‌کرد و بهش میگفتی ول کن ول کن ول کن ی مدت گیر نده ...

آخه وقتی میگه حدا بشیم صداش میرنم خشک حوابمو میده میخوام بغلش کنم نمیکنه 

ازم دور میشه میکه فقط باید حذاشیم چطوری پیشش بمونم خودمو درست منم

از اون نظر مطمئنم ولی اخه میگه دوستت ندارم چطوری ذرستش کنم میگه ربطی ب رفتارات نداره از اول زندگیمون ...

پس دقیقااااا کاملا  احتمالا به رفتارت مربوطه...

اولا خونه خودت باش و نرو خونه بابات!

ثانیا به خودت برس اما نرو سمتش (معمولی باش، نه فاز قهر بردار و نه قربونش برو)

ثالثا غیرمستقیم کارهایی بکن که خودش علاقه داره مثلا اگه اهل کتابه شروع کن به کتاب خوندن....ولی غیرمستقیم!!!

رابعا برو تو نخ زنهای بزرگتر از خودت و رفتار درستشون رو الگو قرار بده...

ببین انگار قلبم پشت یه شیشه است هر چقد عشق میده نمیره تو قلبم بخدا دست خودم نیس خیلی معصومه خیلی پاک ...

اولش ب زووور بگو ولی بهش بگو اخر عادت میکنی و خودتم این حس سراغت میاد تو رو خدا بهش محبت کن 

نزار مثل من بشه