2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 140670 بازدید | 1760 پست
فعلا دوساله جدا از هم زندگی میکنیم

یعنی چی جدا تو یه خونه ایید؟

ببخشیدا فعلا یعنی چی خوب زندگیه اینجور چه فایده داره جدا بشید بهتر نیست؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب دیگه واسه همین میگن نیمه گمشدهخدا هم تو بدو تولد که بهمون نگفت کدوم یکی زنته یا شوهرتهواسه همین ب ...

موافقم

من نمیخوام از خودم تعریف بدم ولی واقعا از هر نظر از ایشون سرتر بودم،حتی خانوادش هم بارها به زبون آوردن ولی خب مشخص بود یه اتفاقی افتاده که منو رها کرد،آخه دقیقا یک روز قبل اینکه تغییر کنه مثل همیشه بود و گفت خیلی دوسِت دارم ولی روز بعدش شمر شد..خدا عالمه که چه اتفاقی افتاده،و اینم بگم بعد جدایی کلی پیج دخترای مختلف و بدحجاب و بلاگر و...دنبال کرد این به نظرتون یعنی تنوع طلب؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوساله توی طلاق عاطفی هستیم

برادر من برو دنبال زندگیت مگه آدم چقد زنده است اصلا خانمت تلاش می‌کنه برای خوب شدن؟

اگه نه عجیب که موندین اصلا در عجبم پس این مادر شوهر چطور وارد عمل نشده تا حالا؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

درست میفرمایید استارتر میخاد زندگیشو درست کنه بقول شاعرما برای وصل کردن آمدیم ...

شما هم زندگیت را درست کن خانوما دل نازکن واگه از چیزی دلش نشکسته باشه که نتونه ببخشه و باعث بشه این تصمیم را گرفته باشه راحت میتونید دلش را به دست بیارید به نظر که طبعتون لطیف وشاعرانه میاد همین لفظ را براش به کارببند اگه ناراحته  میبخشه بهتره نفهمه توی سایت زنونه نظر میدید شاید بیشتر بدش بیاد

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

قبول کنی بری بی اعتنا بشی میفهمه چه گوهی خورده. 

برا منم همین بود هزار بار گف ومن ب گریه افتادم والتماس 

تا جایی که گفتم تموم دیگه تو خوبی من بدم حیفه با من ادامه بدی خودتو نابود نکن. 

حالا گیر داده عمرا ول کنه. 

یه وقتای باید حس کنن خطر نبودنمون رو... زیادی بودن دلسرد میکنه. 

من این روزا رو کشیدم چه ترسی چه کابوسی از رفتنش مینداخت ب تنم. 

بعضی ادما هیچوقت قدر مجبت رو‌نمیدونن مثل شوهر من و خانم شما😔😔😔😔

میفهمم چقدر برات سخته،من همسرتو درک میکنم.من متاسفانه مثل شوهر توهستم، اینکه کسی منو خیلی دوست داشته باشه و مدام دور و برم باشه خفه ام میکنه.جالبه آدم خیلی اجتماعی و برون گرایی هستم ولی شدیدا به خلوت خودم احتیاج دارم و وقتی کسی همیشه باشه مجبورم باهاش قطع رابطه کنم.دوستانم یاد گرفتن که یک تایمایی منو تنها بزارن.توهم از همسرت فاصله بگیر، بزار خلوت خودشو داشته باشه.

موافقممن نمیخوام از خودم تعریف بدم ولی واقعا از هر نظر از ایشون سرتر بودم،حتی خانوادش هم بارها به زب ...

اگر نیست شما بگید پس چیه

خاک بر سر نر چشم چرونش بکنن لیاقتش همینه

مادر مثل عمر آدمی هستش ، دوبار داده نمیشه

برادر من برو دنبال زندگیت مگه آدم چقد زنده است اصلا خانمت تلاش می‌کنه برای خوب شدن؟اگه نه عجیب که مو ...

این اقا 5 روزه عضو شده. و بعدنیگه تنهام و الم و بلم. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

آخه رک داره میگه نمیخام.

ببینید آخه نخواستن بعد ازدواج دلیل میخواد اون طرفم شالگردن که نمیخواسته بخره که بعد بگه ن خوشم نمیادمتوجه بوده چکار میکنه خوب باید دلیلی باشه یه طرف بالاخره یه مشکلی اخلاقیاتی روحیاتی داره باعث این مشکل شده  

من هم بعضی وقتا همچین وسوسه ای میاد برام که هیچ زنی قابل اعتماد نیست ولی از وقتی دادشم پارسال ازدواج ...

واقعااااااا عشق تو زندگی مهمترینه اگه عشق باشه هر سختیو میشه بخاطر عشق تحنل کرد اخلاق بدو میشه تغییر داد ب شرطی ک عاشق باشی

😔😔😔

خدا ک ب ما عشق دو طرفه قسمت نکرد 😔

اگر نیست شما بگید پس چیهخاک بر سر نر چشم چرونش بکنن لیاقتش همینه

من کلا شناختی از مردها نداشتم،برای همین راحت فریبم داد..ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید 

موفق باشید ان شاالله 

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...