2777
2789
عنوان

استخدامی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 44 پست
رشته‌م حسابداریه، هم تخصصی رشته خودم هم عمومی که برای استخدامی ارگانهای دولتی نیازه.

وای دختر خوشحال باش منم رشته ام حسابداری در آرزوی قبولی در استخدامی،خوشحال باش خیلیا دوست دارن جای تو باشن😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم امیدوارم هر سال شاهد موفقیت های بیشتری باشی و افتخار خانواده ات باشی 

اینکه فقط یه نفر میخواستن و فقط تو قبول شدی 

پس معلومه ادم خاصی هستی 

یه توصیه کن برا بقیه که میخوان ازمون شرکت کنن از کی شروع کنن بخونن چه جوری بخونن چیا بخونن

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
مبارک باشه عزیزم امیدوارم هر سال شاهد موفقیت های بیشتری باشی و افتخار خانواده ات باشی اینکه فقط یه ن ...

مرسی عزیزدلم!

حتما حتما قبل اومدن دفترچه آزمون شروع بخوندن بکنید،چندتا از درسهای تخصصی‌ رو حتما تو برنامه روزانه قرار بدین و عمومی‌ها رو هم تا قبل دفترچه تموم کنید.دفترچه که اومد حدودا حداقل یه ماه وقت دارین،اون یه ماه رو تست کار کنید و مرور.

ببین مهم اینه پول میاد 

لذت کار کردن دوباره تجربه میکنی و لذت پول بیشتر که هرجور خودت خواستی خرج کنی 

کیفشو کنی 

این حرفها چیه توی این سن

تو یه دهه شصتی هستی 

مگه چند سالته خواهرم؟

هنوز روزای خوب یه عالمه دیگه هست

ندیدی سن پنجاه سالگی کار جدید شروع میکنن؟؟؟؟؟!!!

ببین مهم اینه پول میاد لذت کار کردن دوباره تجربه میکنی و لذت پول بیشتر که هرجور خودت خواستی خرج کنی ...

قربونتون برم مهربون!الهی که همیشه امید تو دلتون زنده باشه و غرق خوشی باشید