2777
2789
عزیزم 🥺 ایشالا موی دماغشون تا نوک پاشون برسه اما کچل بشن منم حوصله ی دراما ندارم

دقیقا بخاطر همین میگم در میوفته باهاشون اصلا 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عزیزم 🥺 ایشالا موی دماغشون تا نوک پاشون برسه اما کچل بشن منم حوصله ی دراما ندارم

دقیقا بخاطر همین میگم در نیوفته باهاشون اصلا 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلم برای تمیزکاری هایی که کردی سوخت، اگه قرار شد بری همه جا رو عین اولش کن برو

خیلی ناراحتم حس میکنم بازیم دادن از یه طرف دیگه اون دوستش که همش اصرار داره بیاد پیشش همکلاسیمه و یکی دیگه هم رشته ای من توی اتاقه

میتونم بگم نمیرم و مثل خودش باشم اما حوصله ندارم همین اول ترمی دعوا راه بندازم

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

تجربه ثابت کرده جلو ادمای بی شخصیت وایستا تا پرو نشن 

الان جابجا بشی پس فردا میگه این ضعیفه بیشتر کرم میریزه 

فردا برو پیش معاونت بگو من زودتر اومدم کلی تمیز کاری کردم وقتم رو از سر راه نیاوردم که اگه تونستی ی جوری نرمش کن و از طریق همون معاونت پیگیری کن ، چون میگی نمیتونی باهاش دهن به دهن شی بزار اون معاونت وسط باشه بگو هر چی اون بگه 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

اره همین کارو میکنم دوست دارم بدونم بیاد اینجا چه گلی قراره بزنه سرش

میخوای در بیوفتی؟

تجربه ثابت کرده جلو ادمای بی شخصیت وایستا تا پرو نشن الان جابجا بشی پس فردا میگه این ضعیفه بیشتر کرم ...

سلیطه خانم اول رفته معاونت اونا رو نمیدونم چه جوری راضی کرده وگرنه توی روی خودش گفتم من نمیخوام از جام تکون بخورم 

میدونست من راضی نمیشم رفته اونارو  راضی کرده 

نه عطاشو به لقاش میبخشم به هرحال ندیده هست بزار بیاد ببینه

اره دعوا راه ننداز 

سلیطه خانم اول رفته معاونت اونا رو نمیدونم چه جوری راضی کرده وگرنه توی روی خودش گفتم من نمیخوام از ج ...

نمیدونم من بودم نمیرفتم چون لجبازم یکم ولی تو حوصله دعوا نداری برو

ولی قبلش یه کرمی بریز تخت رو کثیف تحویل بده یا چه میدونم یه کاری کن حرصش در بیاد دیر تحویل بده 

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .

میرم اتاق روبه رویی که دختره مودبه

خوب میکنی 

نمیدونم من بودم نمیرفتم چون لجبازم یکم ولی تو حوصله دعوا نداری بروولی قبلش یه کرمی بریز تخت رو کثیف ...

اره همین کارو که کردم از خودش می‌خواست منو امشب بندازه بیرون 

زنگ زد معاونت گفت تا موقعی که طرف روبه‌رویی نره حق نداری بیای جاش و به چه حقی وسایلت بردی بدون هماهنگی 

وای حرص میخوردا 

انتظار داشت امشب برم بالا بخوابم

اینقدر پرو هست که وسایلش آورده توی اتاق ما

ولی تا زمانی که اتاق مقابل خالی نشه من نمیرم حالا مقابلیه گیر داده من نمیرم 😂😁