2777
2789
عزیزم خوندی پست قبلیم منم حرصش دادم مودبانه البتهمنم نمیرم طبقه سه همین یک میمونم که این‌قدر ارومم

آفرین از جات تکون نخور مگه اینکه مسئولی مستقیم بهت بگه 

از حقت دفاع کن و حرف بزن

همان ذوالفنون 

از شورای شهرمون نامه بردم تا دادن!!!!!وگرنه نمیدادن

خداروشکر واقعا 

خیلی اذیت میکنن نامردا 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوانت دقیقا دغدغه امشب من بود...البته من سال سومیه که خوابگاهیم.

خواهر باتجربه راهنماییم کن چجوری بسوزونمش دوستش هم کلاسی و هم اتاقیمه

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا

خواهر باتجربه راهنماییم کن چجوری بسوزونمش دوستش هم کلاسی و هم اتاقیمه

هر وقت خواستن بهت زور بگن سخته که بخوای جوابشونو بدی. محترمانه علت رو بپرس و منتظر باش توضیح بدن. مثلا بگو چه علتی داره که من باید اتاقم رو عوض کنم؟ اگر قرار بوده عوض کنم چه طور از اول این اتاق بهم داده شده بوده؟ بعدش اون یه سری دلیل میاره. اون موقع چون استرس داری دلیلش غیر منطقی هم باشه نمیدونی چی بگی. بگو یکم فرصت میخوام در موردش فکر کنم و الان فعلا نمیتونم بهت قولی بدم در جهت تغییر اتاق. بعدش که خوب فکر کردی جواب بده. البته اکه سلیطه باشه هیچی روش تاثیر نداره ولی خودت عوضش حس خوبی داری که ساکت نبودی و حرف زدی.

و این که کلا ترم بالاییا متاسفانه یه حس مالکیتی به خوابگاه دارن پس اکه ترم بالایی باشه کارت سخت میشه🥲 ما رو یه سری از ترم یکی هامون رو فعلا فرستادن تو سالن تی وی و دارن با وضعیت اسفناکی دست و پنجه نرم میکنن

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

حالا که فکر می کنم می بینم قبول نشدن من تو دانشگاه دولتی صرفا بخاطر کم تلاش کردن من نبود بلکه خیلی تلاش کردم ولی خدا نخواست و حکمت این بود این ماجراهای دردسرساز برام پیش نیاد خدایا شکر که دولتی قبول نشدم

حالا که فکر می کنم می بینم قبول نشدن من تو دانشگاه دولتی صرفا بخاطر کم تلاش کردن من نبود بلکه خیلی ت ...

خدارو شکر حداقل مایه عبرت شدم 

حق دادنی نیست گرفتنیه بگیرش از این دنیا