2777
2789
عنوان

بخاطر بدنم و قیافم نمیزارم خاستگارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4420 بازدید | 167 پست
خب پس خوش بحالت که هم فکرت پیشش بوده وهم دوباره پاپیش گذاشتهپارسالم چطور ندیده رد کردی؟

پارسال اصلا ندیده بودمش

امسال اتفاقی دیدم اومد مغازمون من بودم 

یجور خاصی نگام کرد فهمیدم فرداش باباش اومد

خیلی حرفات غیر معقوله. اصلا قابل قبول نیست. هرچی مینویسی اعصاب منو خط خطی می‌کنی. ننویس دیگه .

😭قبلا بخاطر این وضعیتم روانشناس رفتم

پدرومادر تو زندگیشون خیلی مشکلات داشتن و دعوا

کلا از ازدواج همه جوره میترسم 

ترس از طرد شدگی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقیم و چی کنمممم😭😭بابا من اصلا یه درصدم فک‌نمیکردم از خاستگار خوشم بیادمیگفتم تا خود ۳۰ مجرد میمو ...

آقا کور نیست که تو رو دیده خوشش اومده

تو چرا خودت و دوست نداری؟ 

بعدم چاقی که چیزی نیست رژیم میگیری لاغر میشی

آخه مشکل اینه جواب اونو چی بدمحداقل ۱ سال زمان میبره این کارا

یکدفعه که قرار نیست جواب قطعی رو اعلام کنی چند ماه رو بذار واسه آشنایی ... دوست من وزنش بالا بود با رژیم اصولی زیر نظر دکتر و باشگاه طی شش ماه حدود ۲۰ کیلو کم کرد ... تازه همون دو ماه اول کاهش سایزش کاملا احساس می‌شد 

فاروس:فانوس دریایی😊
😭قبلا بخاطر این وضعیتم روانشناس رفتمپدرومادر تو زندگیشون خیلی مشکلات داشتن و دعواکلا از ازدواج همه ...

به هرحال حرفات قطعا غلطه. برا وزنت هم ورزش کن و رژیم بگیر خیلیم نمی‌خواد لاغر کنی ۷۵ بشی هم بسه. 

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
یکدفعه که قرار نیست جواب قطعی رو اعلام کنی چند ماه رو بذار واسه آشنایی ... دوست من وزنش بالا بود با ...

واقعا دیگه باید شروع کنم

افسردگی کار دستم داد

من با قطعیت میگفتم خیال ازدواح ندارم🥺😂

😭قبلا بخاطر این وضعیتم روانشناس رفتمپدرومادر تو زندگیشون خیلی مشکلات داشتن و دعواکلا از ازدواج همه ...

بنظرم روی خودت خیلی کار کن به خودت برس به ظاهرت به لباس پوشیدنت و بعد که رژیم و باشگاه جواب داد و به وزن ایده آل رسیدی قطعا خودت رو دوست خواهی داشت در کنارش به پوست صورتت برس و کلا هرکاری که حالتو خوب می‌کنه..‌ . کتاب هم لخون اگه میتونی .. معجزه قدرت فکر از اندرومتیوس

بنظرم روی خودت خیلی کار کن به خودت برس به ظاهرت به لباس پوشیدنت و بعد که رژیم و باشگاه جواب داد و به ...

دقیقا برنامم همین بود 

این آقا خرابش کرددد

دوسال دیرتر باید میومددد

خواهر اینارو چجوری قبل ازدواج‌انجام بدم و تو آشنایی بمونم اخه

دقیقا برنامم همین بود این آقا خرابش کرددددوسال دیرتر باید میومدددخواهر اینارو چجوری قبل ازدواج‌انجام ...

شما شروع کن بسم الله بگو و یه کاری کن که خودت رو دوست داشته باشی این بزرگترین قدمه