2777
2789
عنوان

بخاطر بدنم و قیافم نمیزارم خاستگارم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 167 پست
من میگم منو با مغنه دیده اینجوری زشتمیا مثلا دماغم یکم قوز داره از نزدیک ببینه بدش میاد

خیالت راحت اون اگه یه درصد این ایرادات تو براش مهم بود،هیچ سمتت نمیومد،به نظر تو ایراد به نظر اون بهترین هستی

کی ترک پوست نداره؟اونکه باید خوشش بیاد اومده

چاقیم و چی کنمممم😭😭

بابا من اصلا یه درصدم فک‌نمیکردم از خاستگار خوشم بیاد

میگفتم تا خود ۳۰ مجرد میمونممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم منو دید دوباره گفتن ب باباممنتها من یه آدم بی اعتماد به نفس عقب افتادم به شدت درونگرام وای بحال ...

وا دیوونه ای بذار بیاد خواستگاری 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

عزیزم اونا دیگه به تو مربوط نیس اون قطعا خیلی میخوادت که دوباره پا پیش گذاشته خر نشی رد کنی اگه خوبه

دقیقا خیلی خوبههه😭روز و شبمو گرفته اولین باره انقد از یکی خوشم اومده

ببین علف باید به دهن بزین شیرین بیاد

فقط از من شکست خورده این موضوع به تو نصیحت 

فقط با یک پسر خانواده دار ازدواج کن خیلی مهمه ینی ازاین لحاظ فقط اسمش پدرومادر نباشه درست تربیت کرده باشن نکه فقط معذرت میخوام پس انداخته باشن

🌺☝️دونه صلوات برای کارمون درست شه مهمونم کن خدا عوضشو بهت بده🌺خدایا برام معجزه کن بهت ایمان دارم چون معجزه تو دیدم🌺خدایا توکلم وامیدم به توست🌺کاربر جدید نیستم فحش دادم نی نی یار ۳منوترکوند🤪😢😢😢
اونم منو دید دوباره گفتن ب باباممنتها من یه آدم بی اعتماد به نفس عقب افتادم به شدت درونگرام وای بحال ...

اتفاقا اونکه دیده پسندیده اگه خوش اخلاقومهربونم باشه باعث میشه اعتمادبنفستم بالابره توجهی ب عیبات نکنی

چاقیم و چی کنمممم😭😭بابا من اصلا یه درصدم فک‌نمیکردم از خاستگار خوشم بیادمیگفتم تا خود ۳۰ مجرد میمو ...

عزیزم اراده کن زیر نظر مشاور تغذیه رژیم اصولی بگیر و باشگاه هم برو در کنارش با یک روانشناس هم صحبت داشته باش به خودت برس کم کم عاشق خودت میشی و اعتماد به نفس میکیری

فاروس:فانوس دریایی😊
دقیقا خیلی خوبههه😭روز و شبمو گرفته اولین باره انقد از یکی خوشم اومده

خب پس خوش بحالت که هم فکرت پیشش بوده وهم دوباره پاپیش گذاشته

پارسالم چطور ندیده رد کردی؟

آمیتیس در سرزمین عجایب