تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7702 عنوان حس ششم هفتم هشتمم هرچی داری بیا رو کن | مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 403 پست 😁🙏یه چیزی بهم بگودرباره ام عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/08/03 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9933 دختر مهربونی هستی ناحق نمیتونی قبول کنی بین دوستات خوشگلی ولی خودت قبول نمیکنیببخشید ولی فکر نمیکنم ... ماه تولد یا اول اسمم میگیمن از حالا به بعد ازدواج میکنم
tirde عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 942 هر وقت ولش کردیهر وقت دیگه نخواستیش زمانش به خودت بستگی دارهفعلا غرورش جلوشو گرفته ولی یه دلش این طر ... منتظره منه ؟ کلا بیخیال رابطه شده یا میاد سمتم باز؟
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 خصوصیات منو میگی پر تلاشی دنبال هر راهی میری که مستقل باشی دوست داری یاد گرفتن رو
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 دختر مهربونی هستی ناحق نمیتونی قبول کنی بین دوستات خوشگلی ولی خودت قبول نمیکنیببخشید ولی فکر نمیکنم ... منو هم میگی ظاهری اخلاقی چیزیبا دوستم آ که تو ذهنمخ ارتباطم درست میشه؟ کی
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4771 پر تلاشی دنبال هر راهی میری که مستقل باشی دوست داری یاد گرفتن رو چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 منتظره منه ؟ کلا بیخیال رابطه شده یا میاد سمتم باز؟ نه تو نرو سمتش شاید اگه بیخیال بشی بعد یکی دوسال مبفهمه اشتباه کرده و برمیگرده راجب رابطه تون اون بر میگرده ولی مطمئن نیستم اون موقع تو میخوایش یا نه
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 منظورتون چیه؟این عددا چیه؟ پنج حس طبیعی انسان شنوایی بینایی بویایی حس مزه غذا حس لمس 🤣🤣🤣
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23367 نه تو نرو سمتش شاید اگه بیخیال بشی بعد یکی دوسال مبفهمه اشتباه کرده و برمیگرده راجب رابطه تون اون بر ... منو جا انداختی گل اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 نه تو نرو سمتش شاید اگه بیخیال بشی بعد یکی دوسال مبفهمه اشتباه کرده و برمیگرده راجب رابطه تون اون بر ... منم میگی لطفا من با دوستم آ که سه چهارماهیه ارتباطم باههاش قطع شده دوباره درست میشه؟ اگر اره کی و اینکه بعدش چند وقت در ارتباطیم
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه 27شغلش دقیق نمیدونم ولی انگاری قراره زندگی خوبی داشته باشی مراقب انتخابات باش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23367 من شخصیتم و حروف اسمیم منم شمارو میگم؟ @zhinoooliiiii اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 منو جا انداختی گل شما هم اگه حس ششم داری سوال منو میگیبا دوستم آ که تو ذهنمخ ارتباطم درست میشه؟ چخ زمانی
soheila_23 عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 122 پر تلاشی دنبال هر راهی میری که مستقل باشی دوست داری یاد گرفتن رو منو میگی مریضی پوستیم کی خوب میشه ممنونت میشم