تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7702 عنوان حس ششم هفتم هشتمم هرچی داری بیا رو کن | مشاهده متن کامل بحث + 1971 بازدید | 403 پست 😁🙏یه چیزی بهم بگودرباره ام عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/08/03 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tirde عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 1013 ظاهرتو حفظ کردی، نیاز داری یکی بفهمه درونت چه خبره بنظرت کی بم پیام میده؟ درموردم چی فکر میکنه؟
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 ظاهرتو حفظ کردی، نیاز داری یکی بفهمه درونت چه خبره منو ظاهرم و اخلاقمو میگی با دوستم که تو ذهنمه و سه چهتر ماهی ازتباطمون قطع شده درست میشه؟ چه زمانی
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 خصوصیات ظاهریمو میگی؟ چش ابروت یکی از معیار های زیباییته رنگ پوستت متوسطه نه تیره نه سفیدموهات قهوه ای تیره ست
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 4774 چش ابروت یکی از معیار های زیباییته رنگ پوستت متوسطه نه تیره نه سفیدموهات قهوه ای تیره ست خصوصیات منو میگی انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23432 چش ابروت یکی از معیار های زیباییته رنگ پوستت متوسطه نه تیره نه سفیدموهات قهوه ای تیره ست من شخصیتم و حروف اسمیم منم شمارو میگم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 بگو ازدواج میکنم یامجرد میمونم؟ زمانش کیه اسمم کوثرت ازدواج میکین صد در صد اون موقعی ک فکرشم نمیکنی احتمالا اطرافیان مخالف باشن توجه نکن حسودن
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 بنظرت کی بم پیام میده؟ درموردم چی فکر میکنه؟ هر وقت ولش کردیهر وقت دیگه نخواستیش زمانش به خودت بستگی دارهفعلا غرورش جلوشو گرفته ولی یه دلش این طرفه
zeynabbano78 عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 329 ازدواج میکین صد در صد اون موقعی ک فکرشم نمیکنی احتمالا اطرافیان مخالف باشن توجه نکن حسودن خداازدهنت بشنوه باشه 🥲خودم ک هیچ امیدی ندارم
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 6803 ازدواج میکین صد در صد اون موقعی ک فکرشم نمیکنی احتمالا اطرافیان مخالف باشن توجه نکن حسودن منم میکید خواهسا حالم اصلا خوب نیس کی پیام میده ؟؟میریم تو رابطه ؟؟کی ؟بهم میرسیم کی ممنونتم
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 345 منو ظاهرم و اخلاقمو میگی با دوستم که تو ذهنمه و سه چهتر ماهی ازتباطمون قطع شده درست میشه؟ چه زمانی دختر مهربونی هستی ناحق نمیتونی قبول کنی بین دوستات خوشگلی ولی خودت قبول نمیکنیببخشید ولی فکر نمیکنم درست بشه مگه اینکه اون بخواد
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9939 چش ابروت یکی از معیار های زیباییته رنگ پوستت متوسطه نه تیره نه سفیدموهات قهوه ای تیره ست ماه تولد یا اول اسمم میگیمن از حالا به بعد ازدواج میکنم