2777
2789
عنوان

رفتار بد ماما ها زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
دولتی ها خیلی بدن..اما خصوصی ها خیلی خوبن

آخه دولتی ها که رسمی ان پولشونم بیشتر 

خصوصی کسی شکایت کنه بیرونشان میکنن واسه همین میترسن شاید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی ها آره اما خصوصی خیلی خوبه دکتر متخصص خودمون میاد بالا سرمون حتی بند ناف خودش میبره

من سر اولی هم دولتی رفتم ولی بیمارستان بدرد بخوری بود دکتر خودم اومد جز ماما ودکتر کسی نبود خودش بخیه رو زد بچه رو بغلم داد سر دومی طفلکی ندیده بردن بعد چندساعت اوردن از گشنگی داشت ضعف میکرد ولی کسی که پولش داره کار عقل می کنه بره خصوصی 

من دو روز درد کشیدم اما نرفتم‌بیمارستان دکتر بیشعورم قرار بود سزارینم‌کنه اما چون نمیدونستم‌و تعارف زیرمیزی بهش نزده بودم و ی راست بیمارستان خصوصی نوبت گرفته بودم  وقتی ساعتای اول دردم رفتم‌پیشش گفت وای حساسی و فلان من تا فردا  نمیام سزارینت کنم منم‌تحمل کردم صبی ک رفتم برا سزارین باز زنگ‌زد من‌دیر میرسم دردم زیاد شد معاینه کردن ۷ سانت بودم و بچم طبیعی بدنیا اومد ماما خیلی خوش اخلاق بود خدا ازش راضی باشه اما هیچوقت دکترمو نمیبخشم لحظه زایمانم‌اومد اونم‌هیچکاری نکرد فقط اومد پول بگیره

بچه ها من چرا باید  بیام تو همچین تاپیکی خیلی می ترسم‌خیلی فوبیای  مامای بداخلاق دارم  تقریبا  ده هفته شاید بشم خیلی  می ترسم واسم دعا کنید اولی رو مامای خصوصی تو ی درمانگاه     معمولی داشتم ولی خیلی آدم خوبی بود حتی ی بخیه ام‌نخوردم  خیلی خوب بود ولی الان از شهرمون رفته 😭😭😭نه سال‌پیش بود

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
من تو بیمارستان موسی بن جعفر بودم...12ساعت درد با دهانه رحم 7سانت بودم..میگفتم اب بدین نمیدادن..بخدا ...

در بعضی بیمارستان‌ها (به‌ویژه بخش‌های زایمان قدیمی‌تر)، هنوز بر اساس پروتکل‌های قدیمی اجازه‌ی خوردن یا نوشیدن در مرحله‌ی فعال زایمان رو نمی‌دن، چون می‌ترسن در صورت نیاز به بیهوشی عمومی (مثلاً اگر اورژانسی سزارین بشه)، محتویات معده وارد ریه بشه.
اما امروزه طبق دستورالعمل‌های جدید اجازه نوشیدن آب یا مایعات شفاف در بیشتر موارد داده می‌شه، چون خطر خیلی کم‌تر از فوایدشه. بنابراین اگر این ممنوعیت بدون دلیل پزشکی خاصی بوده، واقعاً اشتباه و غیرانسانیه.

من سر اولی هم دولتی رفتم ولی بیمارستان بدرد بخوری بود دکتر خودم اومد جز ماما ودکتر کسی نبود خودش بخی ...

آره بابا خصوصی همه چیزش عالیه

من ی بار جواب آزمایش بردم نشون بدم دکترم بخش زایمان بود بچه خانم ک ب دنیا اومد پرستار بچه رو پیچید آورد من دیدم حالا اگه دولتی بود خودمو راه نمیدادن اصلا

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

بچه ها من چرا باید بیام تو همچین تاپیکی خیلی می ترسم‌خیلی فوبیای مامای بداخلاق دارم تقریبا ده هف ...

گلم یه مامای خصوصی دیگع پیدا کن

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

اره بخدا حالا پولشو که میگیرید لاقل درست رفتار کنید و کارتون انجام بدید اینو که بهشون میگی میگن پول ...

والا قبلش کلاس میذارن ولی تا وارد کار میشن پول نمیدن بهمون نمیدن که برو از کار بیرون دنبال یه شغل دیگه بگرد که توش پوله

گلم یه مامای خصوصی دیگع پیدا کن

هزینه ها حقیقتا  بالا ست نسبت ب اون سالا بازم ببینم چی تقدیرم میشه 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
من هردوتا زایمانم بیمارستان خصوصی بودزایمان زودرس بدون برنامه شرایط بدنم اوکی نبود اما اصلا هیچی نگف ...

نه عزیزم من رفتم بیمارستان خصوصی بهمن

خدا از ماماش نگذره 

با این که دکترم عالی بود و به خاطر ایشون رفتم اونجا اما ماما جوری برنامه من رو بهم زد که سز شدم الهی به خواسته ی دلش نرسه