2777
2789
عنوان

رفتار بد ماما ها زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بیمارستان موسی بن جعفر بودم...12ساعت درد با دهانه رحم 7سانت بودم..میگفتم اب بدین نمیدادن..بخدا میگفتم همراهیم بگین بیاد میگفتن نه...هر یساعت میومدن دست تا ارنج میکردن داخل...خدا ازشون نگذره...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اخ گفتی واقع انگار جرم کردیم با این رفتار زشت و زنندشون بالاخره عقده ی بد رفتاری دکتر هارو انگار سر ...

اره بخدا حالا پولشو که میگیرید لاقل درست رفتار کنید و کارتون انجام بدید 

اینو که بهشون میگی میگن پول خوبی نمیدن بهمون که خب عزیزم استعفا بده وقتی راضی نیستی دلیل نمیشه عقدشو رو مریض خالی کنی اون خودش به اندازه کافی درد داره 

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن 

من هردوتا زایمانم بیمارستان خصوصی بود

زایمان زودرس بدون برنامه شرایط بدنم اوکی نبود اما اصلا هیچی نگفتن بدتر هوام هم داشتن

جااب تو زایمان دومم کلی هم مدفوع شد اما میگفتن این کار ما ناراحت نشو

نمیدونم شانس من بوده یا کسایی که از ماما ناراضی ان فقط تو بهش دولتی !!!

واقعا یا مادر در حال زایمان نیاز به همدردی داره نه نمک رو زخم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
داد وبیداد می کنن تشر میرن کلا بداخلاق هستن اکثریتشون بخصوص که دولتی هم باشه

تشر...بخدا انگار امده بودن سینما..دکتر با دانشجوها امدن ...دکتر دستش برد داخل بقیه نگاه میکردن یادداشت برمیداشتن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان من سه ماه پیش زایمان کرد تو بیمارستان خصوصی . یکی از ماماها انقدر غر زد که تو این سن چرا بچه آوردی چرا ناز میکنی مگه بچه ای و ....

ولی آخرش حال خودشم گرفته شد . قرار بود دست مامانمو نگه داره یکدفعه ول کرد دکتر هم به طرز خیلییی بدی باهاش دعوا کرد.  

من هردوتا زایمانم بیمارستان خصوصی بودزایمان زودرس بدون برنامه شرایط بدنم اوکی نبود اما اصلا هیچی نگف ...

دولتی ها خیلی بدن..اما خصوصی ها خیلی خوبن

داد وبیداد می کنن تشر میرن کلا بداخلاق هستن اکثریتشون بخصوص که دولتی هم باشه

دولتی ها آره اما خصوصی خیلی خوبه دکتر متخصص خودمون میاد بالا سرمون حتی بند ناف خودش میبره

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

دیدی جوگیر میشن فقط دعوامیکنن؟کاش میشد اون لحظه دهنشونو بخیه زد

😂😂😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
تشر...بخدا انگار امده بودن سینما..دکتر با دانشجوها امدن ...دکتر دستش برد داخل بقیه نگاه میکردن یاددا ...

من سردومی به بیمارستانی که قراربود برم نرسیم مجبورشدم برک زایشگاه وای نگم از دانشجوهای پسر .جالب رو بیمارستان میکردن چجوری آمپول بزنن تو‌اتاق زایمان هم آخر اومدن 

چیکار میکردن؟من چرا فک میکردم خیلی مهربونن😐

بهش گفتم سرم نمیاره انگار خرابه گفت که بس که تکون خوردی خودتو پیچوندی خرابش کردی دیگه مگه بیکارم دم ب دقیقه بیام درستش کنم آروم بگیر میخاستی باردار نشی منم دست خودم نبود خیلی درد داشتم و میپیچیدم به خودم

‌‌حوصله بحث با آدمای احمقو ندارم.شما حرف بعدیت هم درسته ریپ نزن