2777
2789
عنوان

چه هاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 81 پست
همسرت مهمونی مختلط با شما میاد و اجازه میده مثلا بین مرد مثلا برقصی یا نه؟

اره..یکی دوبار باهم رفتیم و من رقصیدم،با همین خاله و خواهرمم بودیم چیزی نمیگف،،،یا اگه ادا در می‌آوردم فقط میگف یکم آروم بگیر نکن..ولی میدونه اخلاقمو که اهنگ باشه من دست خودم نیس با خواهرم مسخره بازی درمیاریم..همه اینارو میدونه و اولین بار بدون خودش ی همچین جایی رفتم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به چیزی ندارماولی خودت جای شوهرت باشی شوهرت بین دوتازن ببینی درحال ادا درآوردن میتونسی هضم کنیش ...

خودمم بودم شاید بدتر رفتار میگردم.. ولی منو میشناسه،اداهامو دیده با خواهرم میدونه باهم باشیم مسخره بازی درمیاریم.همون موقه هم که دارم ادا میام جلوم خواهرمه و کنارم خالم ک داره فیلم میگیره خبرمرگش

فعلا کاری نکن و حرف نزن بهتر زمان بگذره،حجابتو بهتر کن، جلو نامحرم مراعات کن ،رفتارتو بهتر کن تا اع ...

همه اینارو رعایت میکنم و کردم.فقط اشتباهم همین یبار بوده تو این چندسال..کاش خبرمرکم نمیرفتم😭

اعتمادشون از بین نرفته فقط دلخورن ازتون.به نظرم کمی که گذشت براشون توضیح بدید که اصلا اونجور که فکر می کنن نیست و اون فیلم شیطنت خالتون بوده که جوری فیلم گرفتن که فقط شما و اقایون باشید و خانمای اونا تو فیلم نباشن.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
خیلی ساده است میخواد تنبیه آت کنه تکرارشنکنی اعتمادشو‌ فقط جلب کن همین

واقعا؟؟ ینی همینه؟؟ ببین مثل قبل حرف میزنه ولی با منت،دیگه پر حرفی نمیکنه،بغلم نمیکنه،هرشب میخاس بره سرکار بوسم میکرد الان دوروزه میزاره و میره😭درست میشه ینی؟

نمونشو دوستم تجربه کرده هرچی بخای حرف بزنی بدتره یباربراش توضیح بده وقتی کنارشی از خوبیاش بگو واینک ...

توضیح ک دیگه نمیدم چون هرچقد بخام حرف بزنم بهم‌میگه اگه چیزی نیس چرا جلزولز میکنی؟گفتم آخه وقتی چیزی نبوده و نیست نمیخام فکر بیخود بکنی،نمیخام اعتمادی که بهم داریمو الکی خراب کنیم.بخدا که بجز اینم چیزی نیس.من طاقت ناراحتی و بی محل کردناشو ندارم.از لحاظ اخلاقی چی؟مثل قبل شد رابطشون دوستت؟چقد طول کشید شوهرم فراموش کنه 

چرا اونجا بودی اون قدر ناراحت نبودی تا وقتی شوهرت ندیده بود اصلا هیچ حسی نداشتی خانواده مذهبی هستید

خودمون نه زیاد..معمولی ولی خانواده شوهرم اره خیلی 

اعتمادشون از بین نرفته فقط دلخورن ازتون.به نظرم کمی که گذشت براشون توضیح بدید که اصلا اونجور که فکر ...

وقتی خالم فیلم میگرفته خواهرم و بچم کنارش بودن منم دارم روبه خواهرم ادا میام.برا همین تو فیلم نیستن...خودشم میگه اگه اعتماد نداشتم همون موقع که فیلمو دیدم میکشتمت.ینی درست میشه؟چقد زمان میبره من طاقت ندارم

خودشم بهم‌میگه هرجقد بخای توضیح بدی،بدتر میشه من فکرم بیشتر درگیر میشه.چیکار کنم دلم طاقت نمیاره؟؟طا ...

درست میشه بابا زمان بده.ملت خیانت میکنن عین خیالشون نیست.مهمونی رفتی دیگه مگه چکار کردی؟بزرگش نکن

توضیح ک دیگه نمیدم چون هرچقد بخام حرف بزنم بهم‌میگه اگه چیزی نیس چرا جلزولز میکنی؟گفتم آخه وقتی چیزی ...

اره بابا مثل قبل میشه ولی زمان میبره یکماهی شد تادرست شد هرچی کم‌محلی کرد اهمیت نده تا درست شه حالا اخلاقش دست خودته ولی این دوستم اینطوری شد تعریف میکرد

همه اینارو رعایت میکنم و کردم.فقط اشتباهم همین یبار بوده تو این چندسال..کاش خبرمرکم نمیرفتم😭

من اینکارا رو کردم ویه مدت کارایی که قبلا می‌گفت رعایت نمی‌کردم و انجام دادم ،نمیگم زود خوب شد ولی کم کم رابطمون و اعتمادش درست شد

این نیز بگذرد...