2777
2789
عنوان

چه هاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 81 پست
این چه مهمونی بوده که توش پر مرد بوده اونم در حال قلیون کشبدنو با شال افتاده شما که در حالی قر در جا ...

دقیقا همین ۱۰ثانیه فیلم گرفته شده که خانم درحال ادادراوردن بود همون موقع هم نه بچش نه یکی ازاشنا کنارش نبودن هرکی باشه شک میکنع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتش کنه که با ده ثانیه فیلمش زندگیمو تباه کرد..چرا وقتی کنار بچم و خواهر بودم فیلم نگرفته.دقیق ...

عزیزم 

آروم باش 

اصلا فاجعه ای رخ نداده 

اشتباه کردی 

ولی نه تا این حد بزرگ 

خودت خودت رو داری به چوبه اعدام میبری 

یه خرده بد خلقی ش رو تحمل کن

و بهش بگو با اینکه این کارم سهوی بوده اما از اینکه تو رو ناراحت کردم اینقدر خیلی ناراحتم و دوست ندارم هیچ غمی به قلبت وارد کنم

بله عزیزم باور میکنه یه مدت پا پیچش نشو حرفی نزن اوکی میشه

دلم طاقت نمیاره..از پریشب مثل مرده ها شدم.نه غذا میخورم و نه میتونم یساعت بخابم..بنظرت چقد طول میکشه مثل قبل بشه باهام؟

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
دقیقا همین ۱۰ثانیه فیلم گرفته شده که خانم درحال ادادراوردن بود همون موقع هم نه بچش نه یکی ازاشنا کنا ...

😐😐😐😐بازم همسرش خوب تحمل کرده

من مرد بودم زنم رو اینطوری میدیدم همون لحظه در رو باز میکردم بره خونه باباش

خوب شد مرد نشدم

⁦♥️⁩

مردهرچقدم اعتماد داشته باشه نمیتونه به روخودش نیاره باورکن الان همسرش خیلی داره اذیت میشه چع فکراکه ...

چیکار کنم که فکرای بیخود نکنه؟؟امروز با گریه براش همچیو توضیح دادم،گقتم که اتفاقی بوده و چقد میخامش.ولی میگف هرچقد بخای توضیح بدی بدتره..چیکار کنم؟؟طاقت بی محلی هاشو ندارم 

اول اینکه این چیزا رو نمیشه تلفنی حرف زد بعدشم تو زنی می‌دونی دل شوهرتو چطور بدست بیاری اول توضیح بد ...

بهش همه چیرو گفتم..میگه اگه اعتماد  نداشتم همون موقه میکشتمت..ولی دلیل کاراشو نمی‌فهمم اگه قبولم داره پس چرا محلم نمیده؟

بهش همه چیرو گفتم..میگه اگه اعتماد نداشتم همون موقه میکشتمت..ولی دلیل کاراشو نمی‌فهمم اگه قبولم دار ...

خیلی ساده است میخواد تنبیه آت کنه تکرارشنکنی اعتمادشو‌ فقط جلب کن همین

عزیزم آروم باش اصلا فاجعه ای رخ نداده اشتباه کردی ولی نه تا این حد بزرگ خودت خودت رو داری به چوبه اع ...

اره مامانمم میگه تو خودت با این کارات و بااینجور خودتو میگیری هرکی باشه فکرای بد میکنه..چیکار کنم که از غصه آروم و قرار ندارم..اعتمادی که چندساله بود و هیچی ازم ندیده بود به ۱۰ ثانیه فیلم خراب شد.چجورم آروم باشم ؟؟😭

چیکار کنم که فکرای بیخود نکنه؟؟امروز با گریه براش همچیو توضیح دادم،گقتم که اتفاقی بوده و چقد میخامش. ...

نمونشو دوستم تجربه کرده  هرچی بخای حرف بزنی بدتره یباربراش توضیح بده وقتی کنارشی از خوبیاش بگو واینکه ازعمدنبوده کارات بعدشم رهاش بزار نزارکه فکرکنه اشتباهی کردی و باورش بشه  فقط تحمل کن یادش نمیره ولی به روخودش نمیاره دوستم میگه بعداز چنسال هنوزم تابحثمون میشه به روم میاره و میگه غرورمو شکوندی دراصل بخام بگم به توشک نداره ها ناراحت اینه که میگه اون مردا الان درمورد زنم چه فکری میکنن‌ چون همحنس های خودشو میشناسه