2777
2789
عنوان

چه هاکی به سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 76 پست
چرا شوهر من هییییچ غیرتی روم نداده؟امروز یه کار اداری داشتم کارمند اونجا یه آقا بود گفت برات درست می ...

چیزی نبوده گیر بده..منم همچین شرایطی شوهرم گیر نمیده ولی وضعیتم فرق میکنه تو مهمونی کنار دوتا مرد اونم اتفاقی در حال قلیون😭😭

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نبوده گیر بده..منم همچین شرایطی شوهرم گیر نمیده ولی وضعیتم فرق میکنه تو مهمونی کنار دوتا مرد او ...

نمیدونم ولی واقعا دوست دارم یخورده روم غیرتی بشه😅....

بنظرم بد نیست مرد یخورده نگران زندگیش باشه...شوهرت هم که گفته مهم نیست دیگه سعی نکن از دلش دربیاری....بزار زودتر فراموش بشه

نه اصلا..اگه میدونستم ک میگفتم نگیر یا بعدش پاکش میکردم وقتی میدونستم شوهرم حساسه

کار خالت خیلی مشکوکه فیلم که گرفته نگفته بهت بعد همون فیلمو میده دست بچه . بچه که خودش پیدا نکرده اون فیلمو 

خاله ت چند سالشه مشکلی چیزی بینتون نبوده ؟ 

نمیدونم ولی واقعا دوست دارم یخورده روم غیرتی بشه😅....بنظرم بد نیست مرد یخورده نگران زندگیش باشه...ش ...

به حرف میگه مهم نیست ولی کاراش اینو نمیگه..محلم نمیزاره میگه امشب خونه مامانت بمون درصورتی اصلا نمیزاشت شبو جایی بمونم

اعصاب خودتو الکی خراب نکن.مردا خودشون همه غلطی میکنن

زمان بده درست میشه.اصلا یادآوری نکن و درموردش باهاش حرفی نزن.هرچقدر سعی کنی درستش کنی بدتر خراب میشه.زندگیت رو بکن و به روی خودت نیار

یه مدت تو خودشه و با خودش درگیره بعد خوب میشه احتمالا فقط ناراحته ب غیرتش برخورده بد ب دلد را نده

تو خودش که هست،محلمم نمیده،امشب میگه خونه مادرت بمون اونی که نمیزاشت جایی بمونم! بنظرت واقعا درست میشه؟فراموشش میشه؟دیوونه شدم از فکرو خیال

به حرف میگه مهم نیست ولی کاراش اینو نمیگه..محلم نمیزاره میگه امشب خونه مامانت بمون درصورتی اصلا نمیز ...

خونه مامانت نمون ولی به روی خودت هم نیار ...اوضاع رو عادی جلوه بده....هرچقدر پاپی بشی فک میکنه چه اتفاق بزرگی  پیش اومده

کار خالت خیلی مشکوکه فیلم که گرفته نگفته بهت بعد همون فیلمو میده دست بچه . بچه که خودش پیدا نکرده او ...

خدا لعنتش کنه،،نه چیزی نبوده بینمون ولی خیلی مشکوکه کارش بچمم یهو رفت اون فیلمو آورد خالم پیشش نبود 

یعنی میدونستی که شوهرت حساسه وبدش میاد چرااول بهش زنگ نزدی وجریان روبگی که اطلاع نداشتی مختلطه و کسب تکلیف کنید در ثانی چرا باید بین دو مرد بشینی وادار بیای یعنی اینم واقعا نفنیدی

خب همون موقع بهش زنگ میزدی با پیام میدادی که اینجا مختلطه،

میدونستم حساسه نگفتم..یساعت موندیم و برگشتیم ولی همون چند دیقه فیلم اعتماد چندسال مو از بین برد