ی اشتباهی کردم وشوهرم فهمید..چندماه پیش ی مهمونی دوستانه دعوت شدم بااطلاع خودش رفتم ولی نمیدونستم مختلطه.اونجا متاسفانه من سرجای خودم داشتم یکم ادامیومدم ولی کنارم یکی دوتااز مردا بودن.ازقضاخالم ک اونم بود رفته فیلم گرفته وچندشب پیش شوهرم دید.هیچی نگف ولی دیگه باهام مث قبل نیس.دیگه منو نمیخاد بااینکه توضیح دادم افتادن اونا توفیلم کنارم اتفاقی بوده و اونامتاهل بودن خودشون.لطفا قضاوت نکنین وباحرفاتون نمک رو زخمم نباشید.بخدا قسم نه خیانت کردم و نه اهلش هستم.فقط این فیلم که شوهرم دیده ناراحته که مردا کنارم چی میخان.کسی همچین تجربه مشابهی داشته یادیده؟چیکار کنم اعتماد شوهرم بهم برگرده؟۱۲ ساله زنشم و تابحال کوچیکترین چیزی ازم ندیده.ادمی هم نیستم اهل اینجور جاهاباشم فقط همین ی بار بود که همین یبارهم خاله احمقم ازم فیلم گرفته.اونجا خواهرم بود،بچمم بود همش کنارشون بودم فقط ی دیقه جدا شدم که همین ی دیقه زندگیمو نابود کرد.بنظرتون چی فک میکنه؟باور میکنه من مقصر نبودم و همچی اتفاقی بوده؟چقد زمان میبره مثل قبل بشه؟
یعنی میدونستی که شوهرت حساسه وبدش میاد چرااول بهش زنگ نزدی وجریان روبگی که اطلاع نداشتی مختلطه و کسب تکلیف کنید در ثانی چرا باید بین دو مرد بشینی وادار بیای یعنی اینم واقعا نفنیدی