2777
2789

یهویی جن انگار می ره توی جسم شون به تلاطم افتن . بال زدن شون هم انگار عقابن خیلی بال ها شون صدای بلندی داره 😫 قبلا دو سه تا بودن الان 6 تا شدن . بمیرید بمیرید در این عشق چو مردید همه روح پذیرید 

🥲🥲یکم مهربون باش با پرندها 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا پرنده نیستن . کرکس هستن 🥲 ظاهر شوند مثل کبوتره ولی رفتارشون مثل کرکس

😂😂😂😂

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

کفتر چاهی؟ خیلی اذیت میکنن خیلی. نمیبخشم کسایی که اینقدر به حیوانات غذا میدن. سر و رومون شده فضله پرنده. دو دقیقه پیاده روی نمیشه رفت از بس سگ ها شدن قد اسب و همه جا سگ ولگرده. کل کوچه رو گند برداشته از بسسسس اشغال گوشت واسه گربه ریختن. کفترچاهی نمادی از آلودگیه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
کفتر چاهی؟ خیلی اذیت میکنن خیلی. نمیبخشم کسایی که اینقدر به حیوانات غذا میدن. سر و رومون شده فضله پر ...

پرنده مگه جای شمارو گرفته؟؟خودشون همه جا هستن..چه بقیه غذا بدن چه ندن..روزی اونا دست خداس..در مورد سگ ها حق میدم

...
آهان..پس چجوری صداشون نزدیکه؟روی پشت بامن؟گندم بخر براشون😁ثواب داره

ما حیاط داریم . گندم هم بخرم ؟ تو رفیق دزدی یا شریک قافله ؟ باید طرف من باشی . ثواب در بقیه امور هم میشه کسی کرد . همین که نمی کشم شوند و کضم غیظ میکنم جام کنار پیامبر باید تنظیم بشه در بهشت 🥲 دلم میخواد برای هر کفتر 6 گلوله خرج کنم با اینکه یک گلوله کفایت می‌کنه . 6 گلوله پیاپی در آسمون باران پر و خون بشه و نفس راحت بکشم از این شکنجه های هر روزی شون که نمیذارن آرامش داشته باشم

ولش کن بهشون دون بده باهاشون مهربون باش کبوتر شدیدا احساسات رو درک می کنه

من خیلی دم پایی پرت میکنم کنارشون میترسن میرن باز میان . احساسات من در این حده 😓 نمیذارن بخوابم 

پرنده مگه جای شمارو گرفته؟؟خودشون همه جا هستن..چه بقیه غذا بدن چه ندن..روزی اونا دست خداس..در مورد س ...

قشنگم پرنده جای منو نگرفته. ولی اینهمه غذا دادن اکوسیستم رو به هم ریخته. قدیم گربه ها پرنده شکار میکردن. الان گربه فقط داره غذای خشک و بریونی میخوره. پرنده ها شکار نمیشن. تولید مثلشون سرسام آور شده. قدیم کی هرروز مجبور بودیم بالکن و حیاط بشوریم؟ شهر ما بینهایت زیاده. روتینم شده اینکه کفتر تو خیابون ب ر ی ن ه رو سرم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)