نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
درسته هرکسی حرف حساب حالیش نمیشه و این تاپیک هم جزو همون موارده که نباید توش حرف حساب زد چون آدم شنیدنش اینجا نیست!
امضام
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
عزیزم با توجه به طرز صحبتت به یکی از مخاطبان به نظرم عقده داری. فرقی بین زن و مرد نیست این فرقا رو کسایی میسازن که عقده و حقارت دارن. زنم میتونه دنبال جفتش بره و هیچ اشکالی ندارد.
یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
حالا به تاپیکی دیدم همه کرک و پرشون ریخت .دختره برا دیت اول برا پسر ۲۱ساله ساعت خریده بود 🥴🥴😵که چی پسندش کنه ..از زمین به آسمون میباره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏