2777
2789

اگ غیر این باشه مفت نمیارزه همینجور وقتی مرد میا کلی ناز زنو میکشه و زنش میشه تو ازدواج کلی اذیتش میکنه چ برسه برعکسش خودتونو واسه اینک چ کنم شوهر کنم شوهر نیس حقیر وبی عزت نکنید زن دنبال مرد راه نمیفته

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

هیچ وقت یک نسخه برای همه نپیچ!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت یک نسخه برای همه نپیچ!

هیچوقت دهنتو باز نکن

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

منم نظرم همینه ولی مثل اینکه نظریه نامحبوبیه و بقیه شجاعت میدونن این کارو بنظر من حماقته

اخر زمانه

آره دقیقا حالاچی شده

چن تا تاپیک دیدم راهکار شوهر یابی میخواستن حالم بد شد

هیچوقت دهنتو باز نکن

درسته هرکسی حرف حساب حالیش نمیشه و این تاپیک هم جزو همون موارده که نباید توش حرف حساب زد چون آدم شنیدنش اینجا نیست! 

امضام

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

عزیزم با توجه به طرز صحبتت به یکی از مخاطبان به نظرم عقده داری. فرقی بین زن و مرد نیست این فرقا رو کسایی میسازن که عقده و حقارت دارن. زنم می‌تونه دنبال جفتش بره و هیچ اشکالی ندارد.

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.

حالا به تاپیکی دیدم همه کرک و پرشون ریخت .دختره برا دیت اول برا پسر ۲۱ساله ساعت خریده بود 🥴🥴😵که چی پسندش کنه ..از زمین به آسمون می‌باره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏