2777
2789
عنوان

کسی تا حالا بچشو برای پای پرانتزی حرکات اصلاحی برده

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست
اره یکی دوسایز بررگتر میگرفتم ،کفی کلفت بود ،از سمت بیرونی هم ارتفاع داشت ،هر دفعه کفش میخریدم کفی ...

ارتوپد یه جایی بهم معرفی کرد اونجا برام ساختن کلا کارشون این بود  ،فکر کنم اونجا حرکات اصلاحی هم میدادن ،واقعیتش دقیق یادم نیست .چون مشکل دخترم حاد نبود اگه انقد حساس نبودم شاید متوجه نمیشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من خواهر زاده ام وقتی بدنیا اومد، کلا یکی از پاهاش مشکل داشت به اصطلاح پا چنبری میگفتن که از پا پرانتزی خیلی خیلی بدتر بود 😕 مادرم بنده خدا ۲ماه تموم بدون اینکه یه ما بگه پاهای خواهر زاده مو با روغن زیتون چرب میکرده و محکم می‌بسته ، و قنداق میکرده الان شکر خدا خواهر زاده ام معمولی راه می‌ره . اگه نوزاده میشه کاری کرد چون استخون نوزاد نرمه و حالت میگیره 

خانومها منم احساس میکنم یه کوچولو پای بچم ضربدریه ، از کجا مطمئن شم ؟؟ ارتوپد کودکان توی کرج کسی میش ...

باید فوق تخصص ارتوپدی اطفال ببری....ارتوپد تشخیص نمی‌دن...برای دختر منم همینجوری بود

باید فوق تخصص ارتوپدی اطفال ببری....ارتوپد تشخیص نمی‌دن...برای دختر منم همینجوری بود

شما از کجا متوجه شدین ؟؟ بچه من وقتی سر پا می ایسته زانوهاشو پاهاشو از پایین به هم میچسبونم یکی از زانوهاش یه ذررره میاد جلوتر .

شما از کجا متوجه شدین ؟؟ بچه من وقتی سر پا می ایسته زانوهاشو پاهاشو از پایین به هم میچسبونم یکی از ز ...

اشتباه تایپ کردم زانپهلش نه از پایین پاهاشو میچسبونم یکی از زانوهاش یه کوچولووو میاد جلوتر