2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امشب زرشک پلو بامرغ میپزم

ناهار سیب زمینی سرخ کردم روش تخم مرغ شکوندم

دیشب قیمه

ناهار  ماکارانی

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ای بابا املت گوجه بزنید چقدر سخت میگیرید آخه😋🥴

باید بخورن اخه تو خونه ما بچه ها نمیخورن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منکه صب تا شب فکرم درگیر اینه چی درست کنم

من هفته ای دو بار بشقاب سلامت میخورم البته اسمش رو خودم گذاشتم به این صورت که صبحانه نان،تخم مرغ آبپز و پنیر..میخورم ولی نهار و شام میوه و سبزیجات و آب. واسه بچه ها هم همه جور غذا درست میکنم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من هفته ای دو بار بشقاب سلامت میخورم البته اسمش رو خودم گذاشتم به این صورت که صبحانه نان،تخم مرغ آبپ ...

والا برا خودم زیاد مهم نیس چی بخورم صب تا شب با بیسکوییت میگذرونم ولی یه شوهر دارم که هر غذایی نمیخوره 

فقط عااشق سوپ و غذای ابکیه😂😬

♡
والا برا خودم زیاد مهم نیس چی بخورم صب تا شب با بیسکوییت میگذرونم ولی یه شوهر دارم که هر غذایی نمیخو ...

خوبه دیگه😁یه قابلمه بزرگ سوپ درست کن هر روز یه کم گرم کن بده نوش جان کنه🤭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
خوبه دیگه😁یه قابلمه بزرگ سوپ درست کن هر روز یه کم گرم کن بده نوش جان کنه🤭

نه بابا اینطوریا نیس غذای تکراری به هیچ وجه نمیخوره 

غذاش باید پر گوشت باشه 

برنج حتما روغن حیوانی ریخته باشه 😶😂

غذا باید لعاب دار باشه 

من گیر همچین ادمی افتادم در صورتی که خونه بابام یه کته ساده نذاشته بودم ولی الان خداروشکر خوبه خیلی چیزا یاد گرفتم از مادرشوهرم 

♡
نه بابا اینطوریا نیس غذای تکراری به هیچ وجه نمیخوره غذاش باید پر گوشت باشه برنج حتما روغن حیوانی ریخ ...

زنده باشی 👍❤️ تغذیه سالم،زندگی سالم