2777
2789
عنوان

بنطرتون این انگشتر طلا مال منه یا بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 82 پست
متاسفانه این قانون برای خونه شوهر هم هست ،تمام طلاهایی که پدرشوهرم خدابیامرز خریده بود شوهرم گرفت فر ...

خونه شوهر را قبول ندارم ولی خونه ی پدر چرا مال خودشه دوست نداره بده به زور که نمیشه گرفت

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چندباری گفتم ولی خب ندادن ،مادرمم با پدرم هم نظره که ندن

ولش کن دیگه نمیخان بدن

از خدا بخواه بهترشو بهت بده

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

متاسفانه این قانون برای خونه شوهر هم هست ،تمام طلاهایی که پدرشوهرم خدابیامرز خریده بود شوهرم گرفت فر ...

ولی کار اشتباهیه حتی تو دین ما هم گفتن هرچی تو عروسی به عروس بدی حق پس گرفتن نداری فقط با اجازه واست حلال میشه وگرن واس شوهر هم ک بدون اجازه برداره حرامه

حالا چراانقدر عصبانی هستی؟ 😊حرفت زن ستیزی هست. حالا میخوای یا قبول کنی یا نه! 😊

حرفم زن ستیزی نیست😊یه چیز تو ذهنتونه می خواهید حرف بذارید دهن مردم هیچ کجای حرفم زن ستیزی نیست خونه ی شوهر نه ولی خونه ی پدر مال پدره حق داره پس بگیره

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تا زمانی که خونه پدر هستید اون طلاها مال شماست ولی وقتی شوهر کردید دیگه باید پس بدید طلا ها را

وا مگه دخترشون تغییری کرده؟! همون دختره دیگه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

والا تا حالا ندیدم کسی طلا رو از دختر پس بگیره

خب بهشون بگو انگشترت پس بدن

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چی دارید میگید؟!چی را به چی ربط میدید؟!😐پدر خریده مال پدره وقتی دوست نداره بده نمیشه که به زور گرفت

منظورم پدر محترم ایشون نیست 

ولی غلط کرد خرید هر کسی بیجا میکنه پس بگیره 

آدم بی لول و ببخشید گشنه این رفتارا رو میکنه 

حالا شوهر یا پدر یا هر کسی 

خانما هم حقوق خودشونو هیچوقت نفهمیدن و انقدر کوتاه اومدن تو سری خور شدن 

در کل که طلا هم جزشه

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حرفم زن ستیزی نیست😊یه چیز تو ذهنتونه می خواهید حرف بذارید دهن مردم هیچ کجای حرفم زن ستیزی نیست خونه ...

ب نظر منم شما اشتباه میگی

وا مگه دخترشون تغییری کرده؟! همون دختره دیگه

مال پدره حق داره پس بگیره نمیشه که از کسی چیزی را زوری گرفت 

منظورم پدر محترم ایشون نیست ولی غلط کرد خرید هر کسی بیجا میکنه پس بگیره آدم بی لول و ببخشید گشنه این ...

مال خودشه پدر دوست نداره بده ببره کجاش اشتباهه؟!😂

ب نظر منم شما اشتباه میگی

نظرت را برا خودت نگه دار✌🏻

از همچین خانواده های گشنه خیلیییییی بدم میاد به پسرشون تا شرتشونو حاضرن بدن بعد دخترو به یه گرم طلاش ...

دقیقا،۱۷سال پیش یه جهاز معمولی دادن بدون مبل وتخت وفرش،فقط فرش پدرشوهرم خرید خدابیامرز،بعد اون دیگه هل پوک هم ندادن تابه الان یبار نشده تولدم یه ۲۰۰هزار پول بدن

حرفم زن ستیزی نیست😊یه چیز تو ذهنتونه می خواهید حرف بذارید دهن مردم هیچ کجای حرفم زن ستیزی نیست خونه ...

شاید شماها اینجور باشید و یه تیکه طلا برا دختر تون بخرید و موقع عقد ازش پس بگیرید. که اینم برمیگرده به همون دیدگاه و افکار زن ستیزی تون. 😊ولی خیلیا اینجور نیستن. 

لطفا  روی این مدل افکارت هم پافشاری نکن که برای خودت خوب نیست. 😊☺️✌✌

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چی دارید میگید؟!چی را به چی ربط میدید؟!😐پدر خریده مال پدره وقتی دوست نداره بده نمیشه که به زور گرفت

شما کلی گفتی تا زمانی خونه پدری مال خودته بعد باید پس بدی!!!

نگفتی پدری اگه دوس نداره نمیده !!این خیییییییلی فرق داره

الحمدالله اطرافم چنین پدرایی ندیدم فوقش دیدم روز عروسی همون طلاهای دختر ب عنوان کادو سر عقد دادن که اونم یه خورده عجیب بود

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...