2777
2789
عنوان

بنطرتون این انگشتر طلا مال منه یا بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 82 پست
بخدا این کاربر که میگه تا عروس شد باید اموال پدرو بده رو اعصابمهداره عصبیم میکنه،پدری که چنین افکاری ...

واقعا رو مخه 

نمیفهمم چرا درک نمیکنه 

ارزش مالی نداره 

پشت اون یه تیکه سنگ کلی خاطرس 

اگه میخو استی بگیریش چرا پس هدیه دادی!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔وا؟ مگه میشه؟ عجب

من مادر پدر خوبی دارما 

خیلی دوستشون دارم

خیلی از لحاظ روحی حامی بودن برام

مادرم چندسال به سختی منو برد کلاس قرآن آورد با بچه کوچیک راه دور، حافظ کل قرآن شدم

پدر و مادرم حمایتم کردن تیزهوشان رفتم پول مدرسه پول سرویس پول کلاس قرآن کلاس زبان باشگاه که اینا رو همممیشه میرفتم، دادن. هرررکتابی گفتم برام خریدن. خیییییلی شرایط روحی مو ساپورت کردن پزشکی قبول شدم.

ولی از لحاظ مالی مادرم اصلا برای خودش حقی قابل نبود بابامم بلد نبود به خاطر همین اصلا به من استقلال مالی نمی‌دادن.

مثلاً همممیشه عیدی هامو میگرفتن. میگفتن برات لباس عید خریدیم....

لباس خیلی کم می‌خریدم. هدیه جایزه هرررررپول و طلایی که از اینور اونور گرفتم، بردن فروختن ازم گرفتن. حتی یه بار لب تاب بهم هدیه داد کسی، ازم گرفتن فروختن.

دانشگاه رفتم پول تو جیبی نداشتم از وام دانشجویی خرج میکردم. تازه وام ضروری گرفتم یه بار دادم بهشون.

۲۰ سالگی هم شوهر کردم.

حالا جالبه تاااااا شوهر کردم، هی میگن پول خودته شوهرت نباید پول یا طلا تو بگیره!

بررررعکس داداشم. که همین الان هم هی وام میگیره قسطاشو بابام براش میده. حالا کاش کاری بکنه باهاش. خرج تفریح و لباس و مهمونی دادن و.....می‌کنه. زن گرفت اننننققدر خرج دختره کردن مامانم طلاهاشو فروخت برا اون طلا خرید. تهش دختره ول کرد طلاق گرفت رفت گفت حتما پسرتون عیبی داره که انقدر خرج من میکنید....

ولی من الآنم بابام کم بیاره از پول خودم بهش قرض میدم.

بعضی وقتا میگم خوبه داداشم پسر جالبی نشد براشون وگرنه با این حس درونی پسر سالاری شون، از گوشت تن شون میکندن می‌دادند بهش