2777
2789
عنوان

بنطرتون این انگشتر طلا مال منه یا بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 82 پست

بعد ۱۷سال هنو رو دلت مونده؟؟

کار خوبی نکرده ازت گرفته میتونس بگه دختر دار شدی بده به نوه ام

دیگه بیخیال شو عزیزم

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زمانی که خونه پدر هستید اون طلاها مال شماست ولی وقتی شوهر کردید دیگه باید پس بدید طلا ها را

کجا این قانون نوشته شده؟؟؟!!!! 

لطفا انقدر دختر ستیز و زن ستیز نباشید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حق تو بوده کلا اشتباه بوده ک ازت گرفتن 

دخترشونی مگه اسمون زمین بهم رسیده ک یه تیکه طلا خریده من یه دختر دارم گوشواره خریدم پلاک خریدم الان به فکر اینم واسش النگو بخرم یا گوشوارشو بزرگ کنم تا اخر عمر مال خودشه وظیفمونه

تا زمانی که خونه پدر هستید اون طلاها مال شماست ولی وقتی شوهر کردید دیگه باید پس بدید طلا ها را

متاسفانه این قانون برای خونه شوهر هم هست ،تمام طلاهایی که پدرشوهرم خدابیامرز خریده بود شوهرم گرفت فروخت گفت اینارو بابای من خریده ازخونه بابات که نیاوردی

وا 🙄😕

ارزش خانما رو هر جا باشن فقط امانتدار و گاو صندوق میدونین؟ 

شوهر خریده حق داره پس بگیره 

پدر خریده حق داره باید پس بگیره 😐

از ماست که بر ماست 

خدا رو شکر خانواده چشم و دل سیری دارم از نوجوانی طلا داشتم اسمشو نمیارن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

کجا این قانون نوشته شده؟؟؟!!!! لطفا انقدر دختر ستیز و زن ستیز نباشید.

جایی نوشته نشده کسی هم زن ستیز نیست کجای حرف من زن ستیزی؟!الکی یه چی میگید طلاها مال پدره دوست نداشته بده به زور که نمیشه مال طرف را بگیری

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

واه قانون جدیده؟ هر چی که ما خونه پدرمون داشتیم بهمون دادن چون چیز عوض نشده هنو دخترشونیم!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

من تازه هدیه هایی که بقیه بهم داده بودن یا خودم جایزه گرفته بودم مثلاً تو مسابقه، ازم گرفتن

بدون هیچچچی فرستادن خونه شوهر

هنوزم گاهی شوهرم میگه که تو هیچچچی نداشتی یعنی ؟ انقد ولخرج بودی مجردی؟ 

مثلاً یه پلاک طلا بود اسمم روش بود مادربزرگم جشن تکلیف ما بهم داد، اونم گرفتن...

وا 🙄😕ارزش خانما رو هر جا باشن فقط امانتدار و گاو صندوق میدونین؟ شوهر خریده حق داره پس بگیره پدر خر ...

چی دارید میگید؟!چی را به چی ربط میدید؟!😐

پدر خریده مال پدره وقتی دوست نداره بده نمیشه که به زور گرفت

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

واه قانون جدیده؟ هر چی که ما خونه پدرمون داشتیم بهمون دادن چون چیز عوض نشده هنو دخترشونیم!

پدر نمی خواد مالش را بده نمیشه به زور گرفت که قانون جدید هم نیست 

طلا که برای مرد حرام هست منتهی یادشون رفته یحتمل اشکالی نداره بهشون یادآوری کنید محترمانه ناراحتی ند ...

یه  چندباری گفتم ولی خب ندادن ،مادرمم با پدرم هم نظره که ندن

جایی نوشته نشده کسی هم زن ستیز نیست کجای حرف من زن ستیزی؟!الکی یه چی میگید طلاها مال پدره دوست نداشت ...

حالا چراانقدر عصبانی هستی؟ 😊

حرفت زن ستیزی هست.  حالا میخوای یا قبول کنی یا نه! 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401