2777
2789
عنوان

بنطرتون این انگشتر طلا مال منه یا بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 82 پست
گفتم چندبار ولی ندادن

پس بی خیالشو

ولی خوشم از حرکتش نیومد

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شماها اینجور باشید و یه تیکه طلا برا دختر تون بخرید و موقع عقد ازش پس بگیرید. که اینم برمیگرده ...

مال پدره یک روز خریده و دوست نداره بده مگه طلبکارید؟!

نظر شما اینه پس نظرتون را برا خودتون نگه دارید دوست عزیز✌🏻😂

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دقیقا،۱۷سال پیش یه جهاز معمولی دادن بدون مبل وتخت وفرش،فقط فرش پدرشوهرم خرید خدابیامرز،بعد اون دیگه ...

دیگه بهت دادن هم قبول نکن 

بگو واجب تر از دختر خیالیم خودم بودم که سالها چشمم دنبال اون انگشتر بود 

مال خودشه پدر دوست نداره بده ببره کجاش اشتباهه؟!😂

همه جاش اشتباه

وقتی هر هدیه ای میخرن متعلق به اون شخص 

من مجاز نیستم هر چی برای دخترم خریدم پس بگیرم 

چرا لباساشو نگرفتن؟ 

پس لخت میفرستادن خونه شوهر 

بعضی خانما واقعا عادت به بدبخت بودن دارن 

طلا دو زار کشید بالا 

همه چشم طمع به طلاهای خانما دارن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شما کلی گفتی تا زمانی خونه پدری مال خودته بعد باید پس بدی!!!نگفتی پدری اگه دوس نداره نمیده !!این خیی ...

بله گفتم و میگم تا زمانی که خونه پدره طلا مال اونه ولی وقتی می خواد بره و پدر رضایت نداره باید مال پدر را پس بده

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

همه جاش اشتباهوقتی هر هدیه ای میخرن متعلق به اون شخص من مجاز نیستم هر چی برای دخترم خریدم پس بگیرم چ ...

طرف یک روز این را برای دخترش خریده وقتی دخترش می خواد بره و رضایت نداره یک تکه از مالش را ببره آیا میشه به زور ازش گرفت؟!

پس بی خیالشوولی خوشم از حرکتش نیومد

اره دیگه بیخیال شدم،متاسفانه شوهرمم بدتر ازپدرمه،سرعقد پدرشوهرم بهم طلا کادو داد،سریه بدهی شوهرم گرفت همشون فروخت گفت ازخونه بابات که نیاوردی بابای خودم خریده ودیگه عوضشون نخرید

شاید شماها اینجور باشید و یه تیکه طلا برا دختر تون بخرید و موقع عقد ازش پس بگیرید. که اینم برمیگرده ...

بیخیال اصلا نمیدونی پشت کاربری کی هست چند سال داره و از کدام پستو پیام میده

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

اره دیگه بیخیال شدم،متاسفانه شوهرمم بدتر ازپدرمه،سرعقد پدرشوهرم بهم طلا کادو داد،سریه بدهی شوهرم گرف ...

معمولا هرطور که خانواده خودمون رفتار کنن دیگران باهامون رفتار میکنن مگر اینکه طرف خیلی خدا شناس باشه

مال پدر بوده دوست نداره بده به زور می خوایید ازش بگیرید؟!اصلا بعضی از کاربرا را درک نمی کنم آقا نمی خواد طلا را بده مگه زوره؟😐

طرف یک روز این را برای دخترش خریده وقتی دخترش می خواد بره و رضایت نداره یک تکه از مالش را ببره آیا م ...

شما بعنوان خانم هر چقدر برای خودتون ارزش قائل بشین 

بقیه هر کسی همونقدر برای شما احترام و ارزش قائل 

نه بزور نباید گرفت 

همون اول گفتم اگر شمش طلا هم باشه من دیگه نمیگیرم 

ارزش نداره بمونه برای همونا

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بخدا این کاربر که میگه تا عروس شد باید اموال پدرو بده رو اعصابمه

داره عصبیم میکنه،پدری که چنین افکاری داره مطمئن باش چیزی واس دخترش از همون بدو تولد نمیخره که بخاد پس بگیره

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
مال پدر بوده دوست نداره بده به زور می خوایید ازش بگیرید؟!اصلا بعضی از کاربرا را درک نمی کنم آقا نمی ...

پس چرا میخرن نیخوان جلو فامیل پز بدن اینقدر برای دخترمون یا زن مون طلا گرفتیم مثلا چشم فامیل دربیاد بعد از زن به عنوان امانت دار استفاده میکنن تا یه چیزی میشه فوری به طمع میکنن به طلاهای دختر یازنشون