ولی اینی که منم میگم نگاهش خیلی عمیق بود کلا میتونستم بفهمم از من خوشش میاد البته بارها به زبون آورده بود
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر کنار هم بودیم، در حال غذاخوردن، تو فضای بیرون اینجور نبود، تو فضای بسته بیشتر متوجه میشدم..نه فقط موقع حرف زدن ، گاهی نفس عمیق میکشید، بعد میرفتم بیرون، دوباره عادی تر برمیگشت😊😅
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
ببین دوستم داشت و باهم بودیم، اما جدی نبودیم، باهم بیرون میرفتیم..منظورم اینه که تو رابطه بودیم..اما شما تو رابطه نیستید..خب خیلی نگاهم میکرد، خجالتی هم بود😅
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨