2777
2789
عنوان

دخترامون چی دارن به سر خودشون میارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 60 پست
بخدا اصن سو تغذیه گرفته از بس رژیمه مچ دستش اندازه انگشت منه از بس باریکه😂

خب بدن باریک که بده چاق هم بده ولی ادم باید اندام نرمال باشه 

استخونی بقیه فکر میکنن گرسنس

Stay hungry stay foolish

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیروز رفته بودم عقدکنون خیلی وقته دخترای فامیل وندیده بودم اصلا جا خوردم کیلو کیلو ژل تزریق کرده بودن ازقیافه طبیعی دراومدن اصلا یک وضعی بود یک جوری هم نگاه من میکردن که مثلا من خیلی بیکلاسم این کاراو نکردم

پولداری همینه اونوقت من مثل خر کار میکنم ک بتونم زندگی کنم تف ب این زندگی

بابا پولدارم دیدم باز عین اینا نیستن گند بزنن به خودشون

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

با تغییر رنگ چشم زببا شده؟

مصنوعی نشده؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه از سمت غرب و کره جنوبی و اینا ... کره جنوبی خودش کل سریال و فیلماش رو غذا مانور میده تا مردمش رو از اون لاغری و زشت اندامی نجات بده هموطن های فرهیخته ی من میرن رژیم میگیرن شبیه اونا شن

Stay hungry stay foolish

شبیه هاسکی میشه چشم آبی ابرو مشکی

آفرین درسته. به خدا داشتم فکر میکردم چه حیوونی بود که چشمهاش آبیه. 

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

کسی که از راه انبیا و اولیای الهی فارغ بشه ، 

عاقبتی مخوف در انتظار اوست .

برای حفظ ایمان و اصالت تون در آخرالزمان 

از  ذکر ( یاعلی-ع- ) غافل نمونید

که ولایت علی ست ،تنها کشتی نجات ..

اینا همش یجور مشکل روانی هستش باید تحت درمان روانشناس قرار بگیرن اینا دیگه از مرز خود کم بینی هم فرا ...

دقیقا

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

منم دیروز رفته بودم عقدکنون خیلی وقته دخترای فامیل وندیده بودم اصلا جا خوردم کیلو کیلو ژل تزریق کرده ...

شاید شما همچین چیزی حس کردی چون شک شدی وگرنه این فکر ها مال دهه هشتاده که همه دسترسی به اینجور چیز ها نداشتن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.