2777
2789
عنوان

دخترامون چی دارن به سر خودشون میارن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 60 پست
خب؟داره چهره ای که دوست داره رو برای خودش ایجاد میکن مشکلش چیه؟هر چند عمل تغییر رنگ خیلی خطرناکه و ل ...

خیلی باهاش حرف زدم همیشه هم بهش میگم تو خوشگلی اصلا انگار نه انگار همش خودشو با دیگران مقایسه میکنه

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

كمر باريك توى كره نماد زيباييه 🫠

نماد زیبایی نیست کره ای ها واقعا از اول لاغر بودن و هستن ژنتیکشون مشکل داره

اصلا پسرهاشم اینجوریه استخون بندی ذاتا کوچیک دارن قد کوتاه تر نسبت به مردم بقیه کشورها و ...

کلا دلیل اینکه رو فیلم و سریال هاشون تمرکز فقط روی غذا خوردنه همینه که بخورن یکم وضعشون بهتر شه

شما نمیتونی یه فیلم یا سریال کره ای بگی که توش تبلیغات غذا خوردن نباشه

Stay hungry stay foolish

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟داره چهره ای که دوست داره رو برای خودش ایجاد میکن مشکلش چیه؟هر چند عمل تغییر رنگ خیلی خطرناکه و ل ...

ولی دوست منم همین بود 

بخدا بینیش انقدر خوشگل بود و کوچیک ازش میپرسیدن چقدر طبیعیه

کجا عمل کردی؟ 

بعد اون بینی به اون خوشگلی رو برداشت عمل کرد الان تا مغزشو میتونی ببینی 

عین عروسک بود قیافه ش . انقدر فیلر زد ،ژل زد ...

من از قبلش گفتم نکن 

دیگه وقتی خودشون نمیخوان  از یک جایی به بعد نمیشه چیزی گفت 

بدن و صورت خودشونه در اخر

واقعا دریای عملهای زیبایی ساحل نداره خدا نکنه توش بیفتی 

اغلب هم عمل های نازیبایی هست 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

منم دیروز رفته بودم عقدکنون خیلی وقته دخترای فامیل وندیده بودم اصلا جا خوردم کیلو کیلو ژل تزریق کرده ...

بعد من اینارو میبینم یجوری با تحقیر نگاشون میکنم فک نکنن چهرشون طبیعی و خدادادیه😂

با تغییر رنگ چشم زببا شده؟مصنوعی نشده؟

داغون شده مصنوعی چیه

تمام تناسبات چهرش بهم خورده

نماد زیبایی نیست کره ای ها واقعا از اول لاغر بودن و هستن ژنتیکشون مشکل دارهاصلا پسرهاشم اینجوریه است ...

عزیزم نماد زیباییه حتی به جئون سومی سر اینکه دامنش چاق نشونش میداد هیت دادن

اون سریال ها هم اسمش روشه سریال و دراما

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه از سمت غرب و کره جنوبی و اینا ... کره جنوبی خودش کل سریال و فیلماش رو ...

نه عزيزم کره‌ای‌ها فیلم و سریال‌هاشون رو نمی‌سازن که مردمش لاغر شن یا شبیه بازیگرها بشن فقط فرهنگشون اینه که ظاهر خیلی مهمه و بازیگرها معمولاً خیلی لاغر هستن خب طبیعیه وقتی مردم دائم اینو می‌بینن خودشون هم می‌خوان شبیه‌شون باشن و رژیم می‌گیرن دوستم كره زندگى ميكنه أصلا چيزى كه شما ميگى نيست

اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه از سمت غرب و کره جنوبی و اینا ... کره جنوبی خودش کل سریال و فیلماش رو ...

اره اکثر دختراشون خیلی لاغرن هیچ اندام زنانه ای هم ندارن من خودم هیکل لاغر دوست دارم ولی ن در حد اونا

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ساقیش هرکی هس حروم خوره...مواد بد میده دست بنده خدا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ولی دوست منم همین بود بخدا بینیش انقدر خوشگل بود و کوچیک ازش میپرسیدن چقدر طبیعیهکجا عمل کردی؟ بعد ا ...

اگه حس خوبی پیدا کرده خوبه اگه نه شاید باید بهش یه تراپیست خوب معرفی کنید

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.