2777
2789

کاربر های عزیز که تک تکتون رو دوس دارم امیدوارم حالتون خوب باشه ❤️😚

اینجا از ۱۰۰ درصد کابر ها که همشون  گلن💐😍

یه چند درصدشون اعصاب ندارن و باعث آزردگی کاربر های دیگه میشن و کارگاه بازی در میارن و فحش میدن و لجبازی میکنن و خودشون رو عقل گل نشون میدن  و هزار چیز دیگه 

با تمام احترامی که به نینی سایتی ها قائلم 

و  باید بگم واقعا از انسانیت دورین (البته همه نه ها یه 🤏 نفر )

ما حتی بخاطر تک تک خرف هامون و قضاوت های اشتباهامون تاوان قراره پس بدیم پس محتاط باشیم

مخاطب خاصی از تاپیک هیچکس حتی خودم ندارم فقط چند جا دیدم همچین کاربر هایی من خودم زیار دعوام نمیشه😂😍

یه کاربر دعوایی سراغ دارم ولی تگش نمیکنم  مبخواستم شما بازخواست کنین

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

اصل حرفت چیه نفهمیدم 🦦

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

اصل حرفت چیه نفهمیدم 🦦

واضحه که عزیزم 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف از تاپیک زدنتو نفهمیدم گل

آخرش دعوا میشه 

پس خودتم قراره تاوان بدی 

تاپیکی زدی که باعث دعواعه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

صد در صد موافقم👍👍👍👍👍👍👍

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

اصل حرفت چیه نفهمیدم 🦦

یه کاربر می‌شناسه که همه جا دعوا راه میندازه،خود اسی نمی‌خواد درگیر بشه از دوستان خواهش داره به نظر خودشون کاربرهای دعوایی رو تگ کنم🤦ای اسی ززززرررررنگ😘🤣🤣🤣🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

هدف از تاپیک زدنتو نفهمیدم گلآخرش دعوا میشه پس خودتم قراره تاوان بدی تاپیکی زدی که باعث دعواعه

اقا من که کسی رو تگ نکردم یا به کسب انگشت اتهام نمرفتم که گل

اقا من که کسی رو تگ نکردم یا به کسب انگشت اتهام نمرفتم که گل

شما رو نمیگم 

میخوای بقیه کاربر های دیگه رو تگ کنن 

آخرش دعوا بشه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

خوب شفاف بگو منظورت چیه

گفتم که دعوایی نباشیم و توهین نکنیم به کسی و زور گو نباشیم 

صد در صد موافقم👍👍👍👍👍👍👍

فدای شماااا

یه کاربر می‌شناسه که همه جا دعوا راه میندازه،خود اسی نمی‌خواد درگیر بشه از دوستان خواهش داره به نظر ...

اهااا🤣

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یه کاربر می‌شناسه که همه جا دعوا راه میندازه،خود اسی نمی‌خواد درگیر بشه از دوستان خواهش داره به نظر ...

😂😂من لاتما لاتتتت

نه بابا تگ نمیکنن 

ما بازخواست کنیم شرش واسه ما بشه

🤣🤣🤣