2777
2789
عنوان

بازخواست کاربر در نینی سایت برای اولین بار 😂 👌

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست
شما رو نمیگم میخوای بقیه کاربر های دیگه رو تگ کنن آخرش دعوا بشه

درسته 

چشم

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ولی با حرفت موافقم 

اون روز یکی تاپیک زد موهای مادرمو کشیدم 

مادرم هم به من گیر میده و ....

منن گفتم مادر مقدسه موهاشو کشیدی ؟ 

گفت کی..ری 

و .....

بعضیا کلا شخصیت ندارن

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بازخواست کنیم شرش واسه ما بشه

😂😍من کع کسی رو تگ نکردم 

منظورم اینه همینجوری مثل من حرفی سخنی دارین بگین

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ما بازخواست کنیم شرش واسه ما بشه

والا خیلی زرنگ اسی بعدم بشینه به ریش نداشته ما بخنده 🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ولی با حرفت موافقم اون روز یکی تاپیک زد موهای مادرمو کشیدم مادرم هم به من گیر میده و ....منن گفتم ما ...

بله دقیقاااا

بعضیا اصلا طرز صحبت کردنشون رو نمیدونن 

بله دقیقاااابعضیا اصلا طرز صحبت کردنشون رو نمیدونن

دقیقا

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر