2777
2789
متن رو نخوندم ولی هیچوقت اینجوری نیست پدر و مادر هم آینده پسر براشون مهمه هم دختر همین ک‌ دختر رو‌ب ...

گیریم اون ادم حسابی زبونم لال افتاد مرد یا یه بلایی سرش اومد ، تکلیف دختری که نمیتونه رو پای خودش وایسه و با مهارتاش نهایتا بتونه شکم خودشو سیر کنه چیه ؟ نباید حداقل کمکش کرد یه کسب و کاری بزنه که درامد اون کسب و کار کفاف بده تا دختره بتونه واسه خودش یه خونه بخره . یا نه خودشون یه خونه ای زمینی چیزی پشتوانه ی دخترشون واسه اینده ی دخترشون بذارن که اگه یه روز این دختر نه مادر پدر داشت و نه شوهر ، محتاج برادرش یا خاندان شوهرش نشه

درکتون میکنم واقعا خانواده تو آینده ای بچهاشون خیلی خیلی تاثیر دارن من از 17 سالگی کار کردم 22 سالگی ...

خب این طرز فکر خانواده ست دیگه ، خدایی من هیچوقت کار رو عار نمیدونستم مثلا خجالت نمیکشیدم تو چهارده سالگیم که نه مهارت داشتم نه سن و نه علم یه جا کار کنم ساعتی پنجاه هزار تومن بگیرم ولی خانواده نمیذاشت کار کنم

ولی الان تو ۲۴ سالگیم که از یه دانشگاه خوب لیسانس گرفتم و دو تا زبان و یه هنر هم بلدم خجالت میکشم بگم ساعتی پنجاه هزار تومن میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این طرز فکر خانواده ست دیگه ، خدایی من هیچوقت کار رو عار نمیدونستم مثلا خجالت نمیکشیدم تو چهارده ...

خجالت که نداره بیشتر زور داره این همه مدت تلاش کنی واسه ساعتی پنجاه 

ایشاا... آموزشگاه رو میزنید و در کنارش با تلاش خودتون ب اون چیزی که میخواید میرسید و عشقشو میکنید

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
اینجوری جا افتاده خب ،بعدم الان واسه یه دختر ۱۵ساله کار خیلی زیادی نیست استخدام که نمیکنن باید بره ی ...

خب من درس خوندم ولی هیچ گهی نشدم هنوز .

خیلی هم خرخون بودم ، اینو بگم که اصلا باهوش نیستم فقط پرتلاش و خرخونم. زبان اسپانیایی و انگلیسی یاد گرفتم ، رتبه ۸۴۰ کنکور شدم مهندسی نساجی خوندم لیسانس گرفتم ، نقاشی هم تا اخر ادامه دادم و مدرک فنی حرفه ای رنگ روغنم گرفتم . 

سه ماه کارخونه کاراموزی رفتم ، ولی نیرو نمیخواستن ، البته شوهرمم گفت خوشم نمیاد کارخونه کار کنی ، زبان تدریس میکردم اموزشگاه ساعتی ۵۰ هزار تومن ، حالا  خصوصی ساعتی ۲۵۰ میگیرم بهتره و میخوام شاگرد خصوصیامو بیشتر کنم . الان ۲۴ سالمه و در استانه ی ۲۵ سالگیم ولی هنوز یه درامدی که باهاش بتونم واسه ایندم یه کاری کنم ندارم ، خونمون به نام مادرشوهرمه و خب قطعا اگه شوهرم یه چیزیش بشه مادرش منو از خونه پرت میکنه بیرون .

از اون طرف خانوادمم همش میگن میخوایم تمام اموالمونو بدیم داداشت به تو هیچی نمیدیم .

خودمم با درامدم نهایتا ماهی یک گرم طلا میتونم بخرم خیلی استرس اینده رو دارم

قانونی که پسر باید دوبرابر دختر ارث ببره رو هم قبول ندارم

دقیقا 

استدلالشون اینه که پسر باید مهریه بده ، الان کودوم پسری مهریه میده ، والا نه شوهرم و نه داداشم به زنشون مهریه ای نمیدن .

اصلا اسم مهریه تو ایران بد در رفته .

انگار فقط موقع طلاق باید مهریه گرفت یا اگه یه زنی مهریه بگیره ، زنه رو بدجنس میدونن خب چه طور پسر دو برابر خواهرش ارث میبره پسره رو بدجنس نمیدونن .

مثلا من شوهرمو خیلی دوس دارم و دلم میخواد باهاش زندگی کنم اما اگه بگم مهریه میخوام نسبت بهم گارد میگیره ، به غیر از مهریه هر چی به دست میاره نصفشو به نام من میزنه ولی در کل رو اسم مهریه گارد دارن .

داداشمم همین طور

دقیقا استدلالشون اینه که پسر باید مهریه بده ، الان کودوم پسری مهریه میده ، والا نه شوهرم و نه داداشم ...

کاملا موافقم 👏

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...