2777
2789

اینجوری جا افتاده خب ،بعدم الان واسه یه دختر ۱۵ساله کار خیلی زیادی نیست استخدام که نمیکنن باید بره یا خیاطی یا ارایشگری ،بعدم خیلیا بد میدونن میگن نگاه کن دختر بچشو فرستاده سرکار! دختر خوب درس بخونه خیلی بهتره 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط داره خیلی هم ربط داره ولی نمی‌خوام تعلیق بشم

هیچ ربطی نداره 

پدر و مادر بد و‌خوب همه جا هست 

مشکل شما اینه هرچی شد میگید اسلام 

خود پیامبر(ص اولین فرزندش دختر بود و‌ مثل پروانه دورش میچرخید حتی ایه براش نازل شد و حضرت گفتن هرکسی فرزند اولش دختر باشه اون خونه کلا برکته

والا این حرف واسه الان بیشتر صدق میکنه تازمان ما 

دوره ای ما خودمون عار و ننگ میدونستیم بخاطر خرجیمون پول از خانواده بگیریم میرفتیم سرکار که خجالت نکشیم پول میخوایم ب خانواده بگیم هر چی هم داریم از تلاش خودمونه 

واسه دخترا هم باورکنید راحت ترین کار واسه آیندشون درس خوندنه تو ی رشته ای خوب

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
دیگ خو اینجوری نیساین مال قدیم بود

چند سالته ؟

من ۲۴ سالمه و داداشم ۳۳ سالشه.

اتفاقا من از ۱۴ ، ۱۵ سالگی دوس داشتم برم یه مهارت به درد بخور مثل ناخن کاری یا ارایشگری یاد بگیرم ولی خانوادم نذاشتن اما منو کلاس نقاشی و کلاس زبان و مدرسه میفرستادن ، منم گفتم تو همون چیزی که فرصتشو دارم حرفه ای شم ، تو زبان و نقاشی تا تهش رفتم مدرک فنی حرفه ای نقاشی رنگ روغن گردم ، مدرک تربیت مدرس زبان گرفتم و لیسانس گرفتم ولی کار با درامد مناسب نتونستم پیدا کنم ، اموزشگاه زبان و نقاشی درس دادم با حقوق خنده دار ، دو میلیون تومن بابت ۴۰ ساعت کار 😂

و ازدواج کردم ولی شوهرم خوبه شوهرم الان داره برام اموزشگاه میزنه .

اما خب مامان بابام به داداشم خونه دادن ماشین دادن ، برای زنش کلی طلا و سرویس خریدن ، و برای من نکردن و اعتقادشون اینه تو دختری اون پسر . حالا من شوهرم واسم انجام داد ولی الان اگه شوهر من بد بود چی ، البته یه خونه مادربزرگم به نام زده ، مادربزرگم معتقد بود شما به پسرتون دادید این مال دختره منه . ولی خب اونم سندش همش دست مامان بابامه و معلوم نیست اصلا بهم بدن یا ندن . فقط دو تا بچه هستیم

درس خوندن یعنی آینده نگری اینکه خود دختر درست بخونه بجایی برسه یا اینکه فقط اتلاف وقت کنه با خودش هس ...

والا ما رتبه ۸۴۰ کنکور ریاضی بودیم ، دانشگاه امیرکبیرم لیسانس گرفتیم .

نقاشی و زبانم بلدیم و تدریس میکنیم ولی هیچ گهی نشدیم و درامد درست حسابی نداریم .

اموزشگاه ساعتی ۵۰ هزار تومن میده .

خصوصی میگیریم باز بهتره . یعنی ۱۰ ساعت تدریس به یک شاگرد خصوصی برام اندازه ی ۴۰ ساعت تدریس تو اموزشگاه درامد داره .

گفتم که همه که نمیتونن دکتر و وکیل بشن ، بقیه پس چیکار کنن ؟

ببینید کار آزاد واسه ی دختر محدوده اندازه ای ی پسر که تو بازار آزاد کار واسش هست نیست اگه هم باشه واسه ی دختر مناسب نیست وگرنه میشه دختر میبینه تو درس آینده ای نداره بره دنبال علاقش مثل آرایشگری کسی بد نمیدونه 

ببینید کار آزاد واسه ی دختر محدوده اندازه ای ی پسر که تو بازار آزاد کار واسش هست نیست اگه هم باشه وا ...

چرا خانواده ی مذهبی من بد میدونستن 

ترجیح میدادن من تو اموزشگاه نقاشی درس بدم و ساعتی پنجاه هزار تومن بگیرم اما نرم تتو یاد نگیرم و ساعتی ۹۰۰ هزار تومن در نیارم یا ناخن یا میک اپ یاد نگیرم هر چه قدرم درامدش بهتر باشه

هیچ ربطی نداره پدر و مادر بد و‌خوب همه جا هست مشکل شما اینه هرچی شد میگید اسلام خود پیامبر(ص اولین ف ...

پس چرا ارث دختر نصف ارث پسره .

از اون طرف میگن خب دختر مهریه داره اخه چرا باید حق دخترتو بدی به پسرت که بده به زنش و منتظر وایسی تا حق دخترت رو پسر مردم بیاره بهش بده تازه مهریه رو کی داده کی گرفته اصلا .

واسه چیزی که کلا وجود نداره  و اگه زن و مرد کلا زندگی کنن که زن مهریه نمیگیره اگرم بخواد مهریه بگیره که به طلاق ختم میشه که اون موقع هم یا نمیگیرن یا اگه بگیرن قسط بندی میشه .

اصلا گیریم دختره ازدواج نکنه ، چرا باید ارثش نصف داداشش باشه ، چرا باید اواره بشه ، چه گناهی کرده اخه ، اونم تو این وضعیت اقتصادی که خیلی تلاش کنه جون بکنه نهایت شکمشو بتونه سیر کنه

چرا خانواده ی مذهبی من بد میدونستن ترجیح میدادن من تو اموزشگاه نقاشی درس بدم و ساعتی پنجاه هزار تومن ...

درکتون میکنم واقعا خانواده تو آینده ای بچهاشون خیلی خیلی تاثیر دارن من از 17 سالگی کار کردم 22 سالگی دوتا مغازه داشتم اصفهان و تهران الان ب ی پسر 17 ساله بگی بیا برو ی کار یادبگیر بهش بر میخوره که نه میخوام درس بخونم اونم تو ی رشته ای بیخود که هیچ آینده ای نداره