2777
2789
عنوان

اون ادمی ک ازش متنفرین چه رفتاری نشون داد ک ازش متنفر شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست
پسره ؟

نه دختره داستان داره بعضی از کاربرا میدونن بخواطر دلایلی مثل پسرا بودم اونم فک کرد پسرم باهام اومد تو رابطه بعدش فهمید دخترم مشکلی نداشت چندسال گزشت خیانت

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختره داستان داره بعضی از کاربرا میدونن بخواطر دلایلی مثل پسرا بودم اونم فک کرد پسرم باهام اومد ت ...

کاش مثل ادم جداشن خیانت چیه اخه طرفو به نابودی میکشن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

چرا رفت و امد داری ؟

اون میاد..

هرچقدرم میخام رفت وامد کم کنم بچم ۲ ماهشه واسه بچم الان دوس داره بیاد ولی خب هروقتم یکم باهم رفت وامد داریم دائم بحث داریم..عذاب وجدان دارم ک الان تنهاس خونه دوس داره بیاد اینجا ولی خب درتوانم نیس 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اون میاد..هرچقدرم میخام رفت وامد کم کنم بچم ۲ ماهشه واسه بچم الان دوس داره بیاد ولی خب هروقتم یکم با ...

اخه تمسخر رو درک نمیکنم 

یه بار بهش بگو واضح بگو ک این رفتارات ناراحتم میکنه مثلا خواهریم زشته ببین درست میشه 

از کسی متنفرم نیستم ... ولی اشخاصی هستن که تایپم نیستن فقط در حد سلام و احوال پرسی محض احترام ... دی ...

خداروشکر چون کسی بهت اونقدر بدی نکرده ک قادر ب سلام دادن بهشم نباشی 

خداروشکر چون کسی بهت اونقدر بدی نکرده ک قادر ب سلام دادن بهشم نباشی

چرا کردن ولی بخشیدم مهم نیست برام 😃🫰🏻

از بهترین دوستم ضربه تهمت خوردم عابروم رفت منی که حساسم ولی ازش متنفر نیستم بازم دوسش دارم ❤️

♥️🫰

چرا کردن ولی بخشیدم مهم نیست برام 😃🫰🏻از بهترین دوستم ضربه تهمت خوردم عابروم رفت منی که حساسم ولی ...

الهی 

خدا بهترینارو سرراهت قرار بده ک انقد دل پاکی