من تجربه ندارم. ولی میگن قرص های تحریک تخمدان مثل کلومیفن با ساختن چند فولیکول غالب و بالغ، شانس دوقلویی رو بالا میبره. با همه لذتی که داره فک کنم بارداری دوقلویی خیلی سخت و پر خطر باشه .. نه؟
بله عزیزمیشه دکترزنان برات این کاروانجام میده برین پیشش تحت نظرشون قرصوداروتجویزمیکنن
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
من تجربه ندارم. ولی میگن قرص های تحریک تخمدان مثل کلومیفن با ساختن چند فولیکول غالب و بالغ، شانس دوق ...
ریسکش بالاترهست ولی میشه این همه دوقلوآوردن
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
من خیلی چاقم برای تنظیم پریودی وباردارشدن دکتربهم کلیموفن ودوفامدداده امکان داره دوقلوبارداربشم؟
تایمشم روز۵تا۹سیکله