2821
2789
اره تخمکای بالغ آزاد میشن

آخه دکتر به من گفت من باور نکردم

سابقه دوقلو زایی ام زیاد داریم

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی گفت ؟

سونو گرفت گفت دوتا تخمکت بالغن احتمالا دوقلو زایی داری

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

آره ناهمسانن احتمالا

دوقلوهای فامیلامون همه ناهمسان هستن

بسلامتی عزیزم هرچی هستن سالم باشن

سلامت باشی عزیزم والا فعلا که باردار نیستم احتمالش خیلی کمه بیارم

من خیلی چاقم برای تنظیم پریودی وباردارشدن دکتربهم کلیموفن ودوفامدداده امکان داره دوقلوبارداربشم؟تایم ...

بله امکان داره ولی صد در صد نیست من خودم سه دوره استفاده کردم ولی جواب نداد با اینحال اطرافیانم چند نفر با همین قرص دوقلو باردار شدن

بله امکان داره ولی صد در صد نیست من خودم سه دوره استفاده کردم ولی جواب نداد با اینحال اطرافیانم چند ...

آخه بمن گفته دوتادوتابخور

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم.. خداحفظشون کنهمنم با اجیم دوقلوعم احتمال داره یعنی؟

بله دوقلوزایی بایدازطرف مادرباشه وشماهم که خودتون هستین احتمالش بالاتره

ولی کلاهیچی صددرصدنیست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من خودم دوقلو ام دوتا پسر دوقلو و دوتا دختر دوقلو دارم😂💕نه نمیشه احتمال برد بالا

خوب چیکار کردی دو قلو آوردی من از طرف مادری دارم هم مامان بزرگم هم خاله ام هم مامانم دو قلو آوردن هم پسر خاله ام