2777
2789
عنوان

یه راهکار می دید واسه جذب خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 30 پست
منم تو شهر کوچیکم نزدیک چهل تا خواستگار داشتم اونم به خاطر موقعیت خانوادم یا چهره و اخلاقم نمی دونمم ...

خب یه جوری میگی انگار ما دلقکیم یهو بخندیم خب ما هم بلدیم کی بخندیم کی گریه کنیم کی سلام کنیم کی خدافظی کی باید یه حرفی رو بزنیم و کی نزنیم همه این مسائل پیش پا افتاده بلدن اتفاقا اداب معاشرتم خوبه به جا و به موقع حرف میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی اینم بگم از شانس خوبم معرف هم ندارم خیلیا دیدم واسطه شدن دختره رو معرفی کردن اخه من به این خوب ...

هعی چی بگم گلم، من خودمم فکرشو نمی‌کردم بخوام سر این قضیه اذیت بشم ولی جدیدا دارم زجر هم می‌کشم

امیدوارم نتیجه این صبر چیز خوبی باشه

منم کسی رو ندارم مثل خودت، دیگه فقط باید سپرد به خدا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من از ۱۳ سالگی خواستگار داشتم ۲۴ سالگی ازدواج کردم

خانواده خیلی پولداری داری یا بیش از حد زیبا هستی وگرنه تو کل تهران روی هم رفته چهل‌تا خواستگار وجود نداره

شما اگه تو کوزه دربسته هم بودی خواستگار داشتی

همین که میگی از بچگی درخواست می‌دادن ثابت می‌کنه بخاطر خودت نمیومدن، دنبال چیزای دیگه بودن  

شرایط دخترهای معمولی با خانواده معمولی فرق می‌کنه، بهترین و بااخلاق‌ترین دختر شهر هم باشن ممکنه به چشم نیان

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب یه مشکلی هست که حتی فامیل هم نیومدن خواستگاری دختر خوب

من هیچ مشکلی ندارم هم اخلاقم خوبه هم اداب معاشرت بلدم هم فیسم هیچ ایرادی نداره هم تحصیلکرده هستم خانواده خوبی هم دارم مشکل دار تویی که به مردم برچسب مشکل دار بودن میزنی اتفاقا من دنبال یه مرد خوب و با خانواده مثل خودمم نه اینکه مثل تو برم با هزار مدل پسر دوست بشم دختر خووووووب !!!!!!!

خانواده خیلی پولداری داری یا بیش از حد زیبا هستی وگرنه تو کل تهران روی هم رفته چهل‌تا خواستگار وجود ...

ولش کن بابا فکر کرده چه تحفه خاصیه مردم واسش چشم و ابرو تکون میدادن نمی دونه واسه یه چی دیگه می خواستنش نه واسه خودش

اره اکثر موقعیتا از لحاظ مالی پایین تر بودن

خب دیگه

پس نرو به کسی که ناراحته بگو حتما مشکلی داری که خواستگار نداری، خیلی حرف زشتیه

پدرت پول داشته

پدر ایشونم اگه مثل شما بود احتمالا صد تا خواستگار رو رد کرده بود تا الان

خب دیگهپس نرو به کسی که ناراحته بگو حتما مشکلی داری که خواستگار نداری، خیلی حرف زشتیهپدرت پول داشتهپ ...

عزیزم من به ایشون توهین نکردم گفتم ایراد کارو پیدا کنه که چرا جذبش نمیشن 

ایشون با رفتارشون کاملا نشون دادن ایراد از کجاست

خب دیگهپس نرو به کسی که ناراحته بگو حتما مشکلی داری که خواستگار نداری، خیلی حرف زشتیهپدرت پول داشتهپ ...

این خودش صفر تا صد پسرا رو تیغ زده از لحاظ اون ما مشکل داریم چون با پسرا لا س نمیزنیم ببینیم از کدومش شوهر درمیاد

عزیزم من به ایشون توهین نکردم گفتم ایراد کارو پیدا کنه که چرا جذبش نمیشن ایشون با رفتارشون کاملا نشو ...

بله ولی لحنتون یه کم عجیب بود، راستش من هم ناراحت شدم چون خیلی روی خودم کار می‌کنم و ایراد بزرگی ندارم نسبت به آدمایی که ازدواج کردن، حتی شرایطم از بعضی‌هاشون صد برابر بهتره اما بازم خواستگار نیست...

مجردها تحت فشارن و درک کنید که با این حرف‌ها دلشون می‌شکنه، یه جوری گفتید انگار تقصیر ماست که چهل‌تا خواستگار نداریم

این خودش صفر تا صد پسرا رو تیغ زده از لحاظ اون ما مشکل داریم چون با پسرا لا س نمیزنیم ببینیم از کدوم ...

عزیزم به دل نگیر، دیگه باید شرایط رو سنجید و جلوی کسی که ناراحته این‌طوری پز نداد

ایشون تصوری از زندگی تو خانواده معمولی رو نداره اصلا

بیخیال این حرفا خوب نیست