2777
2789
عنوان

ده میلیون پول داشته باشید به پوستتون می رسید یا طلا می خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 80 پست

۲تومن روتین پوستی می‌خرم ۸ تومن دلار 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تصمیم درست میگیرم...البته به ۱۰ تومن ختم نمیشه پوست تا ۲۰ تومن میشه

فدای سرت

یه پست دیدم میگفت آدم که دندوناش خراب طلا میخره ، آدمی که پوستش خرابه طلا میخره، آدم پولدار نیست حتی از گدا بدتره!

مهم ترین ثروت انسان دندان و پوستشع طلا سرو گردنت باشه ولی پوستت داغون باشه ب چه درد میخوره!

آواکادو سایت🥑                                                            

من پوستم

من حتی پارسال طلا نخریدم ربات خریدم 

کلا من دویت دارم ب سلامتیم برسم تا طلا دستم کنم

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

چون سن بلوغه و هرکاری کنی باز همون جوش ها ادامه داره.بنظرم یه روتین پوستی داشته باش که بدتر نشه اما ...

جوش هام کامل رفتن.

روتین پوستی جای جوش گود شده رو نمیبره 

دکتر گفت سابسیژن و لیزر . جلسه ای ۵ تومن 

احتمالا ۲۰ میلیون بشه...

پس تصمیم درستی میگیرم...البته ۱۰ تومن نه شاید تا ۲۰ تومن هم بشع...عکس فرستادم لطفا نگاه کن

یه دکتر خوب برو حتما 

تحقیق کن در موردش 

اگه روتین استفاده کنی کمترین نتیجه و بیشترین هزینه رو باید بکنی اونم مداوم 

ممکنه با ۴. ۵ جلسه لیزر توسط دکتر خیلی خوب کامل درمان بشه بعدش هم که باید یه سری چیز هارو رعایت کنی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
با ده میلیون برای پوستتون فقط ی ماه رو جواب میده.رسیدگی ب پوست باید روتین همیشگی داشته باشی.و چندین ...

روتین پوستی نه 

لیزر و سابسیژن دکتر گفت جلسه ای ۵ تومن...

حداقل ۲۰ تومنی میشه