2777
2789
اوه چ مادر شوهری 😁حالا بعضی مادرشوهرا میگن عروس اینهمه طلا میخوای چیکار بفروش بده پسرم بزنه ب زخمش� ...

نه به من نگفت نفروش یا بفروش قبلها یکبار تو جمع گفت من نمیفروشم حتی به نون محتاج باشیم وکرنه فکر کردی بفکر منه اینقدر پررو هستش حرفشم بشه میگه برای زندگیت فروختی برای خودشون فرق میکنه من اصلا کتری باهاشون ندارم زنیکه که اموال شوهرشو بنام خودش کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش وقتی فروختی میگفتی سه دنگ بنامم بزن بزار تهدید کنه طلاهاتو ببر بزار خونه مادرت یوقت برداره میخای ...

زد بعدش پشیمون شد یعتی تا از بنگاه اومدسم بیرون شروع کرد باهام دعوا گرفتم به ی بهونه ای گفت من قل نامرو پاره میکنم بنگایی چرا زیاد گرفته من بهش پول نمیدم  دیدم نداره نمیخواستم بهونه بدم دستش گفتم من دارم پولشو میدم یعنی اتیش گرفتت

حالا دیگه عصبانی میشی منت نذار 😂😂😂

دیگه چیکار کنم خواهر 

الان مونده بود بالای ۴تومن بود💔

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

پول انچنانی نداره بنظرم هیچ تلاشی نکرد هیچ سعی نمیکنه پول جمع کنه اصلا غیر اینم بعد اینکه انگوهامو ...

عه پس اگه اینجوریه اصلا طلا نده بهش معلومه داره الکی وعده میده طلاهارو از دستت دربیاره 

ولی بد اخلاقی به مرور طرف مقابلو سرد میکنه من که داره از شوهرم بدم میاد

اره میدونم قشنگ میفهمم ک چی میگید خیلی تلاش گردم الانبهترشدم یکم اما هنوزم اخلاقم خوب نیس

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خب آخه یعنی قبلش خیلی خوب و مهربون بود بعد ک طلا دادی یهو عوض شد؟

نه میگم که تا بحال نفروخته بودم بعدش که فروختم یکروز بحث شد گفتم بخاطر ندونم کاریت طلا فروختم گفت فروختی که فروختی خریدم حالا فروختی 

زنجیر طلا اول ازدواجون خر شدم برای تولدش خریدم سنگین رفت برای پسش قسط سربازیش فروخت که سربازی نره خب زرنگ بود که فردا روز مجبور نشه یوقت پول نیاز بود بفروشه خرج زندگی کنه حتما چشمش به مال من بوده سراینحرفش خیلی ناراحت شدم بجای تشکرش بود 

مادرش هم خیلی پرررو هست فکر نکنی بفکر عروسه فقط بفکر خودش و دخترشه