2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مرد مریضه که طلا بخره واسه زنش بعدکه گیرافتاد جرات فروش نداشته باشهمیگن یارو اسم بچشو گذاشت رستم ...

عزیزم بحث جرات نیست که فکر کن شما چیزی رو به عنوان هدیه می‌خری برای کسی بعدا روت نمیشه که بگی بده من بفروشمش طلا هم اینجوریه مرد می‌تونه هرچی طلا گرفته رو پس بگیره ولی خب دلشون نمیاد 

خوشبحالت شوهر من جز عذاب دادنم خیری نداشته برام از عقد تا حالا

چرا بعضی مردا اینجورن نمیفهمن 

ما برعکسیم من همیشه ی خدا سگممم اصلا اخلاق ندارم یک درصدم فک نکنم کسی جز همسرم بتونه تحملم کنه شما هنسرت اونجوریه مال ما منم ک همیشه ریدمممم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
نه مال خودشون نیست غلط میکنن بخرن بعد بخان پس بگیرن تو کادو برای کسی بگیری بعد میری پس میگیری ما این ...

اوه چ مادر شوهری 😁

حالا بعضی مادرشوهرا میگن عروس اینهمه طلا میخوای چیکار بفروش بده پسرم بزنه ب زخمش😂

ما می‌خواستیم خونه بخریم پول کم داشتیم بهش گفتم طلای من هست یه مقدار فروختم خونه خرید گفت بنامت بزنم ...

چقدر خوب😍😍

همسر من خیلی قدردانه همیشه برا همین فک نکنم پشیمون بشم از فروختن طلام 

ولی فقط لبو دهنه من عل میکنم بل میکنم اویل که میگفت من باید دو دست زنم پر النگو باشه دو سال پیش النگ ...

کاش وقتی فروختی میگفتی سه دنگ بنامم بزن 

بزار تهدید کنه طلاهاتو ببر بزار خونه مادرت یوقت برداره میخای چکار کنی 

خودش پول داره نمیخره یا کلا تلاشی نمیکنه طلاهارو برگردونه سر جاش؟

پول انچنانی نداره  بنظرم هیچ تلاشی نکرد هیچ سعی نمیکنه پول جمع کنه اصلا غیر اینم بعد اینکه انگوهامو دادم چند بار تو دعواها گفت من دیگه برات طلا نمیخرم  بعد الان انتظار داره بهش طلا بدم میگه بده بعد برات میخرم 😅