2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمونید برای هم عزیزم 😍

قربونت عزیزم سلامت باشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

چقدر خوب😍😍همسر من خیلی قدردانه همیشه برا همین فک نکنم پشیمون بشم از فروختن طلام

خدا برای همدیگه حفظتون کنه 

مرد خوب هم ، پیدا میشه خدارو هزاران بار شکر 

تا ابد خوشبخت باشید بانو 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

یک عمره کارم همینه خونه خریدم با طلای خودم ماشین همینطور حتی برای شوهرم گوشی خریدم طلای خودمو فروختم ولی بازم باشه میفروشم مال دنیاد میاد ومیره ارزشی نداره 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
ای بابا 😢یعنی اولا خوب بود بعد عوض شد؟

اره عزیزم مردا بدون استثنا همه عوض میشن بعضیا زودتر بعضیا دیرتر 

بعد از ۵۰ سالگی که کلا دیوونه میشن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
خب فکر کنید بخاطر کارش لوازم خریده چک داره ۷۰ تومن کسایی هم که بهش بدهکارن معلوم نیست کی بدهیشونو بد ...

ببین من به صورت  کلی بهت میگم . اول که زن و شوهر غمخوار هم توی زندگین . پس یه چیزی مثل پول و طلا نباید به جونشون بسته باشه طرف مقابل در عذاب باشه . این حرفم زن و مرد نداره مردی که میگی خوبه و اهل زندگی همیشه قاعدتا درامدشو خرج خانواده کرده . پس طبیعیه زن هم همینجور باشه این از نظر احساسی . ولی برای من از نظر منطقیش هم مهمه مثلا میگمت اگر پدر یا برادرش بتونه بهش قرض بده من طلا نمیفروشم یا اگر مثلا یکی دوماه کمتر خرج کنیم چک پاس میشه من طلا نمیفروشم قبلا هم گفتم فروختن طلا یعنی از دست دادن سرمایه پس باید اینو بذاری راه اخر . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زدم سه دنگ پایین تر بخون نوشتم چیکار کرد

خب خداروشکر یوقت گولش رو نخوری بگه بیا بریم یکجا دیگه خونه بگیریم بفروشیم اینو اگرم یکروز خواستید چنین کاری کنید چک رو بنام خودت بگیر نمیشه به چنین ادمهایی اعتماد کرد ولی خوشحالم کردی افرین