من دوسه سال پیش فروختم ماشین خریدیم ولی باز تو گرونیه طلا واسم خرید اگه ادم خوبیه اره بفروش بلاخره زندگیه جفتتونه... من ب شدت وابستم ب طلاهام ولی بازم ی مدت صفر بودم و فقط ی حلقمو داشتم قشنگ افسردگی گرفته بودم ولی ب روم نمیاوردم😐😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون قدردان نبود همیشه طلبکار بود ازم! جدا شدم ازش حتی پول طلاهامو پس نداد
طلاها رو خودتون خریدین؟
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
منتها وقتی میبینم تمام تلاشش بر اینه که بتونه بهتر کار کنه تا در رفاه باشم یا بقولی سر و گردنمو طلا بگیره منم مسلما تو سختیاش تنها کمکی میتونم بکنم همینه
نمیدونم به مردها اعتماد نیست تا بهت نیاز دارن خوب میشن خرشون از پل بگذره حیوون میشن شوهرم پارسال بخا ...
من موندم طلایی ک خودشون خریدن چطور ما خانم ها باید اجازه بدیم ک بفروشم خب مال خودشون نیست مگه؟
💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
سرویس طلای عروسیم بود به اضافه یه سری طلا که از مجردیم داشتم
طلای عروسی رو خودش خریده بود؟