2777
2789

من تجربه دارم اینا همه زیر سر اون خواهر شوهر عتیقه ات است 

شاید برادر شوهر هات هم باشن ولی مطمین باش پدر و مادر شوهرت مقصر نیستن 

من با گوش های خودم شنیدم خواهر شوهر و برادر شوهرم به مادر شوهرم گفتن حق نداری واسه عید قربان چیزی برا ستایش بخری حق نداری تو هیچی کمک کنی

من عقدم.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
از این کار خیلی بدم میاداین چیزا رو یاد کسی ندینچون عروس کوچیکه ی ما همیشه همین کارو میکنه بی دلیل. ...

عزیزم بدجنس بازی نیست 

خونشه 

حریم شخصیش 

وقتی یکی‌ متوجه نمیشه که اون خونه واسه یکی دیگه اس و بی دعوت و سرزده و یهویی میاد باید همینجوری بهش نشون بدی که یاد بگیره

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه دارم اینا همه زیر سر اون خواهر شوهر عتیقه ات است شاید برادر شوهر هات هم باشن ولی مطمین باش ...

دقیقا تقصیر همون ترشیده اس همه میدونیم برا برادرشوهرام عروسی گرفتن وای اونارم تازگیا بیرون کرده خواهر شوهرم گفته پاشو برو بیرون از خونه ما

عزیزم بدجنس بازی نیست خونشه حریم شخصیش وقتی یکی‌ متوجه نمیشه که اون خونه واسه یکی دیگه اس و بی دعوت ...

دقیقا من از وقتی اومدیم اینجا حتما یه روز قبل اینکه بخوایم بریم خونش بهش میگیم چون میگم دور بودیم بهونه میتونس بیاره اینجا نمیتونه

دقیقا تقصیر همون ترشیده اس همه میدونیم برا برادرشوهرام عروسی گرفتن وای اونارم تازگیا بیرون کرده خواه ...

درد ما مشترکه منم یه خواهر شوهر مجرد دارم همه چی زیر سر خودشه 

چون بار ها بارها شنیدم با گوش هام.

قشنگ مادر شوهرمو پر می‌کنه 

باورت میشه مادر شوهرم می‌ترسه بنده خدا چیزی برام بخره با اینکه حقوق همه چی داره 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
درد ما مشترکه منم یه خواهر شوهر مجرد دارم همه چی زیر سر خودشه چون بار ها بارها شنیدم با گوش هام.قشنگ ...

دقیقا اتفاقا مادر شوهر پدر شوهرامون مقصرن که سوار کردن رو کولمون اونارو 👌اونا اجازه دادن اگه یبار میگفتن به تو ربطی نداره دهنش رو می‌بست من امیدوارم تااخر عمرش تو حسرت خوشی بمونه برامون کوچیکم نیس ۳۹سالشه

دقیقا من از وقتی اومدیم اینجا حتما یه روز قبل اینکه بخوایم بریم خونش بهش میگیم چون میگم دور بودیم به ...

اشتباه کردی اون‌موقع حرف همسرتو‌ گوش نکردی و اومدی 

حالا کمی صبر کن خونتون ساخته شد کلا قطع رابطه کن

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اشتباه کردی اون‌موقع حرف همسرتو‌ گوش نکردی و اومدی حالا کمی صبر کن خونتون ساخته شد کلا قطع رابطه کن

کلا قطع رابطه نمیکنم چون میدونم هر چی باشن هرچقدر بد همسرم نمیخام بعد مرگشون عذاب وجدان داشته باشه ندیدمشون و اینا هرچند اصلا ماه ب ماه نمیریم خونش چون دخترش پیشه چ خبره الان ۷ماهه خونش نرفتم ناهار شام گذری رفتیم

دقیقا اتفاقا مادر شوهر پدر شوهرامون مقصرن که سوار کردن رو کولمون اونارو 👌اونا اجازه دادن اگه یبار م ...

مادر شوهر من که می‌ترسه از دخترش 

قشنگ جلو ما سر مادرش داد میزنه بهش دستور میده 

میگه حق نداری فلان کارو کنی 

سرکار هم نمیره ولی کلی پول و جهیزیه جمع کرده که البته حقش است ولی واقعا حق دخالت نداره بگه برا بقیه کاری کن یانه 

تا ظهر می‌خوابه حتی کمک مادر شوهرم نمیکنه که بگیم دختر خونس به مادرش کمک می‌کنه 

مادر شوهر من که می‌ترسه از دخترش قشنگ جلو ما سر مادرش داد میزنه بهش دستور میده میگه حق نداری فلان کا ...

برا منم همینجوری ولی بنظرت مادرش نمیتونس بزنه تو دهنش ؟؟؟بگه خفه شو ببینم به تو ربطی نداره بشین سرجات خودشون اجازه دادن ب دخترشون وگرنه ما چرا نمیتونیم حرف حقمونم بزنیم