2777
2789
از این کار خیلی بدم میاداین چیزا رو یاد کسی ندینچون عروس کوچیکه ی ما همیشه همین کارو میکنه بی دلیل. ...

عزیزم خونه خودشه اختیار داره مثلا من قفل میکنم چون مادرشوهرم در زدن بلد نیس چرا باید من تو هر شرایطی آماده ورود یکی ب خونه ام باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرش دست بافت با چه جراتی شستی اگر رنگ پس نداده پس دست بافت نیست ولی خیلی بی شعورن من بودم فرشه رو از ...

چون قبلا برا مادرش شسته همسرم اکی بود اونا منو جر ندن بخاطر فرش....

من جای تو بودم بخدا قالیچه رو برمیداشتم میبذدم جلو خونه اش میگفتم این فرش و مصلا کادو دادی به ما انق ...

اخه ترسیدم همسرم بره دعوا کنه آرومش کردم گفتم اون ببره بده و بگه چون اینا یجور طلبکار میشن از آدم که نگو

چون قبلا برا مادرش شسته همسرم اکی بود اونا منو جر ندن بخاطر فرش....

بده بهشون بره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

عزیزم خونه خودشه اختیار داره مثلا من قفل میکنم چون مادرشوهرم در زدن بلد نیس چرا باید من تو هر شرایطی ...

نه 

نکن این کارو

خوب نیست.ما از اوناش نیستیم که مزاحم عروس بشیم.تازه خودش همه ش خونه مامانم میاد

تنبله و حوصله نداره

به دروغ نگید بیرونم و ...

این کار خوبی نیست.اگه واقعا با رفت  و آمد آزارتون میدن برید خونه جدا بگیرید

مامانبزرگ من یک پنجم پول ساخت خونه داداشم رو بعنوان کادو تقبل کرده بود.اینقدر ماه  بود که نگو.خدا رحمتش کنه.مامانم همه ش تو دلش مونده که عروسش این کارو با مادرشوهرش کرده میگه نمیبخشمش بخاطر این کارش

خونه ندادن عزیزم خودمون عروسی گرفتیم خونه دیگه اجاره کردیم چند سال بعد خونه داریم می‌سازیم پارسال ما ...

پس کمی هم تحمل کنید تا ساخت خونتون تموم شه انشاالله برید و دیگه پشت سرتونم نگا نکنید

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نکن این کاروخوب نیست.ما از اوناش نیستیم که مزاحم عروس بشیم.تازه خودش همه ش خونه مامانم میادتنبله ...

خب یکی آمادگی مهمون سرزده نداشته باشه پس چیکار باید بکنه؟ بهونه آوردن که بهتره تا دل طرف نشکنه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نکن این کاروخوب نیست.ما از اوناش نیستیم که مزاحم عروس بشیم.تازه خودش همه ش خونه مامانم میادتنبله ...

عزیز شمام خیلی احساسی رفتار میکنی ربطی نداره من باز نمیکنم خونه امه قبلا هم گفتم بدون اطلاع نیاد یا حداقل روزی یبار بیشتر نیار چ معنی داره روزی ۶بار بیاد متلک بندازه بره منم نیاز ب حریم خصوصی دارم نگران نباش مادرشوهرم خودش از اوناس ک باعث دل شکستگی همه اس از رو نمیره یجوری درو میکوبه مجبور شی باز کنی