2777
2789
عنوان

کاش بمیرم راحت بشم خیلی مامان بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 46 پست

بازم قد میکشه

حداقل تا ۱۶۰ میرسه و ۱۶۰ اوکی هست

از الان به بعد،

فقط قربون صدقه اش برو، باهاش دوست باش، باهاش برو پارک، براش هدیه های کوچولوی بی مناسبت بخر،

خیلی خیلی خیلی بهش اهمیت بده

اگه مقدوره،

روز درمیون یا هر روز سینه مرغ به شکل جوجه رستورانی براش درست کن.

عزیزم 

اولا که زمانی که به دنیاش آوردی وتاچندماهگی آنقدر حالت بد بوده که اصلا متوجه نبودی به قول خودت به تغذیه اش برسی

ونهایت تلاش ات رو برای مادری براش کردی

اصلا نگو من مادر بدی هستم

فرزند تو به یک مادر قوی و پرتلاش وامیدوار نیاز داره 

واین خیلی مهمترازقدش است 

دوما ازاین اتفاقها زیاد می یفته 

دکتر برو وبامشورت دکتر روی تغذیه اش و ورزش اش کارکن، احتمال داره که رشد قدش زیاد بشه 

سوما

قدکوتاه ها شانسی میشن 

یعنی شانس بزرگی توزندگیشون بهشون میرسه

بسپار همه چی رو به خدا که ضامن خوشبختی وسعادت دخترت اون است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان خوب بهش،برسی و تقویت کنی در کمترین حالت حداقل هفت هشت سانت دیگه رشد میکنه و میره بالای 160

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

منم دو تا دختر دارم همش از زود پریود شدن میترسم . طفلک ها گناه دارن با این سن کم درگیر پریود بشن .

اکثر دخترا اینجوری شدن،بیشترم علتش مرغ های هورمونی و مواد خوراکی های تراریخته ایه که به خوردمون میدن. دختر منم ده سالگی پریود شد😔

منم دو تا دختر دارم همش از زود پریود شدن میترسم . طفلک ها گناه دارن با این سن کم درگیر پریود بشن .

حواستون به علایم بلوغ باشه، اگه زودتر از سن 10 سالگی دچارش شدن میبری دکتر و با دارو به تاخیر میندازن. اصلا نگران نباشین

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اکثر دخترا اینجوری شدن،بیشترم علتش مرغ های هورمونی و مواد خوراکی های تراریخته ایه که به خوردمون میدن ...

و مکمل ها و تقویتی هایی که بهشون میدیم   

دختر منم بلوغ زودرس داشت ولی خیلی سریع بردم زیر نظر دکتر و خدا رو شکر  12 سالگی پریود شد

علایم فعلا چیزی نداره . فقط موهای سرش بوی عرق بد میده .

اولین علامت، جوانه زدن و سفت شدن سینه است. حواستون به اون باشه